Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
5 mei 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • beautysoclean
Een MissLipgloss artikel

BeautySoClean

P1130086Je kan nog zulke mooie producten en kwasten hebben, als je ze niet schoon houdt zijn je mooie producten niks waard. Maar: ook hygiene in de winkel tijdens het testen is belangrijk en niet in elke winkel staan schone testers. Ideaal hiervoor zijn de producten BeautySoClean. Praktische producten waarmee je in een handomdraai beautyproducten schoon maakt.

P1130071

Ik heb drie producten van BeautySoClean, dit zijn meteen ook alle producten die het merk heeft. Simpel!

BeautySoClean Cosmetic Sanitizer Wipes

P1130072

Mijn favoriet: de Cosmetic Sanitizer Wipes. Voor 200 van deze doekjes betaal je €20,25, dat komt op €0,10 per doekje.

P1130073

Deze doekjes kan je gebruiken om allerlei soorten make-up te desinfecteren. Lipsticks, lipgloss, lippotloden, oogpotloden, alles wat je kan bedenken kan je hiermee schoonmaken. Handig bij je eigen producten, maar wat mij betreft nog veel beter als je in de winkel staat en producten wilt testen. Gewoon altijd wat van die doekjes in je tas (neemt praktisch geen ruimte in) en je kan zo die lipstick even schoon maken zodat je hem goed kan uitproberen zonder bang te zijn voor poepbacteriën (ja, echt!) van een ander op je lippen.

P1130074

Je scheurt het zakje makkelijk open…

P1130075

…en daar zit dit kleine doekje in. Klein, maar groot genoeg om een beautyproduct schoon te vegen. Ik vind het geniaal. Hoe heb ik zonder deze doekjes gekund?

P1130076

BeautySoClean Cosmetic Sanitizer Mist

P1130077

Misschien nog wel handiger: de Cosmetic Sanitizer Mist. Ik heb hier een klein handzaam flesje van met 8ml, deze kost €8, maar dit is er ook in een grote fles van 250ml, die kost €20,25. Deze spray gebruik je om allerlei soorten cosmetica te desinfecteren. Het is heel makkelijk: je sprayt het gewoon (van 15 centimeter afstand) over je poeder, lipstick of wat dan ook heen en schoon is het.

P1130078

Als je het dopje van het flesje afhaalt zie je een spraykopje. Praktisch. Handig voor in de winkel, in je tas, maar ook gewoon voor thuis. Dit soort producten zijn ook onwijs handig als je visagist bent. Toen ik nog veel visagie deed had ik altijd flesjes alcohol en kwastenreiniger bij me om alles schoon te maken, deze producten zijn echt veel makkelijker in gebruik.

BeautySoClean Conditioning Brush Cleanser

P1130079

Ook onmisbaar: een snelle kwastenreiniger. Natuurlijk was je je kwasten een keer in de twee of drie weken (het liefst zelfs elke week) met een sopje van babyshampoo (lees hier hoe je dat precies kan doen), maar het is ook wel heel handig om tussendoor je kwasten wat sneller schoon te kunnen maken. Dat kan met zo’n kwastenreiniger. Deze spray je op je kwast, even laten drogen, klaar!  Je kan dit bij alle soorten kwasten gebruiken. Ideaal als je kwast vies is en je een andere kleur wilt gebruiken, maar ook als je iemand anders opmaakt en tussendoor je kwast schoon moet maken. Even sprayen, drogen, klaar.

P1130080

Informatie op de voorkant van de fles. Er zit 125ml in en de precieze prijs is me niet helemaal duidelijk. 250ml kost €20,25, dus 125ml zal ongeveer de helft kosten.

P1130081

Informatie op de achterkant van de fles.

P1130083

Nog meer informatie en bestanddelen. Er zit vooral veel alcohol en zeep in, en dat is logisch bij een product als deze, dan doodt het bacteriën en reinigt het goed. Wanneer je de kwast weer op je huid gebruikt, zijn deze irriterende bestanddelen al vervlogen. Er zitten ook verzorgende bestanddelen in die je kwasten een boost geven. Dat is fijn!

 

Ik ben super enthousiast over de producten van BeautySoClean. Volgens mij vergeten we allemaal wel eens hoe belangrijk het is schone producten te gebruiken. Je eigen producten schoon houden is dan nummer één, en dan is het wel prettig als dat heel gemakkelijk gaat. Producten testen in de winkel is weer een heel ander ding, en daarvoor zijn de BeautySoClean doekjes en sprays echt onmisbaar. Zeker bij drogisten waar de testers meestal ronduit smerig zijn (ik wil niet weten welke bacteriën daar in zitten), lees deze blogpost van drie jaar geleden nog maar eens waarin ik uitleg dat er urinebacterien in testers zitten… Iew!

Maak jij testers altijd goed schoon? En je eigen make-up?

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.