26 februari 2015 door Cynthia Schultz 35 reacties
Een MissLipgloss artikel

Beautyproducten opgemaakt februari 2015

Ik laat je weer zien welke beautyproducten ik opmaakte in februari! Ik geef er ook korte reviews bij. Klik op ‘lees verder’ om een uitgeschreven lijst met de producten te zien. Klik hier als je de video niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn kanaal.

*= ik heb dit product gekregen


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

35 reacties
 1. Marlies

  Die labels, althans de restjes lijm, krijg je er niet af! Heb alles al geprobeerd en met geen mogelijkheid krijg ik de lijm eraf. Bij m’n andere yankee candles heb ik het label er maar niet af lopen trekken, staat ook leuk.

  Enne, zei je nou ‘ruikte’ aan het begin van je filmpje? 😮

 2. Eline

  Wow die chanelfles lekker groot!!!!
  Lekker gevoel geeft dat als je dingen op hebt gemaakt hè !!
  Xx

 3. Johanneke

  Dat watertje van Garnier is ook mijn grote favoriet, gebruik niks anders meer. Coco mademoiselle is een heerlijke geur Hmmm

 4. Eva

  Zo leuk hoe jij al die namen zo er uitrolt haha! Ik ben geïnteresseerd naar die make up reiniger haha! Waar ik dus de naam al niet meer van uit kan spreken. Gelukkig heb je een lijste.. 🙂 nog iets heel anders: ik hoop dat je het niet erg vind! Omdat je een van m’n 3 grote voorbeelden bent heb ik je getagt. Ik hoop dat je dit leuk vind en wil vertellen hoe jij aan je inspiratie komt! Liefs, Eva

 5. Lin

  Ik ben ook benieuwd naar de lippenstift op deze video, heel mooi!!

 6. fleur

  Hey cynthia! Ik vroeg het al op instagram maar ik vraag het hier nog een keertje ,Wat een fantastische nagellak heb je op!!! Mag ik weten welke dat is ???? Echt een te gekke kleur!

 7. Anouk

  Oehh die Coco Chanel badschuim lijkt me heerlijk!!

 8. Lucinda

  Het reinigingswater van Garnier zweer ik ook bij, ik ben ondertussen ook al met fles nummer 3 bezig (bijna op) en nummer 4 staat zeker weten al weer klaar. xxx Lucinda

 9. Nienke

  Dat garnier water blijf ik maar kopen, werkt even goed als die van bioderma 🙂 enkel in mijn ogen prikt hij wel…

 10. Liza

  De opgemaakt video’s zijn altijd zo leuk om te kijken. 🙂
  Je haar zit echt prachtig in deze video.

 11. Cigdem

  Oh wauw Cynthia, welke concealer/poeder heb jij onder je ogen hier? Ziet er zoo mooi uit!

 12. Margot

  Wat hou je een leuk vaasje over aan die kaars!

 13. Silke

  Chanel Coco Mademoiselle is zo heerlijk!

 14. Sietske

  met nagellak remover krijg je de lijmresten goed weg 😉

 15. Daisy

  Mijn favoriete artikel is weer een feit! Ik vind het best veel hoor wat je hebt opgemaakt, ik kom vaak niet aan zulke aantallen. Wel heb je weer prachtige luxe producten opgemaakt, zoals de kaarsen en de Chanel zeep. Die lijken me zo heerlijk.

 16. jennifer

  Micellair water is inderdaad geweldig! Gebruik hem elke dag!

 17. Bianca

  Die douchegel van Chanel lijkt mij heerlijk 😀 Vind jouw video’s altijd erg leuk om te zien x

 18. loesblogt

  Dat chanel baschuim lijkt me heeeerlijk! Ik ga altijd zo onwijs snel door mn wattenstaafjes heen. Mn eyeliner wil soms zo s ochtends niet bepaald meewerken haha 😉 dat micelaire water gebruik ik ook altijd, top spul!

 19. Julia

  Leuk om te zien! Dat badschuim van Chanel lijkt me ook wel wat haha! Dat micellaire water van Garnier is nu trouwens 1+1 gratis bij Kruidvat!

 20. femketje

  wattenschijfjes en wattenstaafjes vliegen er hier altijd doorheen XD

  • Suzanne

   Inderdaad! Ik heb dat ook altijd, voor je het weet zijn ze op. Vooral in de badkamer omdat we ze daar met meerdere personen gebruiken. Leuke video Cynthia!

 21. Marja

  Tip voor het verwijderen van etiketten van glazen potjes: wegwrijven met een nat schoonmaakdoekje. Werkt bij mij altijd!

 22. Kelly

  Ik ben erg benieuwd naar het Chanel badschuim, die had ik nog niet eerder gezien!

 23. Demi

  Mooie producten weer! Ik ben sinds kort ook echt verslaafd aan Yankee Candle haha! Het micellair water van Garnier heb ik ook pas gekocht en die vind ik echt fijn.

 24. Laura

  Wat een leuke producten weer! Het reinigingswater van Garnier is zo fijn, echt mijn favoriet. Oh die chanel badschuim lijkt me zo heerlijk!

 25. Sax and the Pretty

  Oef, de Chanel badschuim heeft mijn nieuwsgierigheid gewekt. Dat kan niet anders dan een lekker badje zijn! x

 26. Kirsty

  Leuke producten heb je opgemaakt! Leuk ook dat het dit keer weer heel anders was, qua dat het meer grote producten waren in plaats van reisverpakkingen.

 27. Vanessa

  Yaay, leuk om te zien wat je allemaal hebt opgemaakt! Het micellair water van Garnier is ook hier een absolute favoriet. De body lotions voor onder de douche vind ik ook heel fijn.

 28. Elise Joanne

  Een Coco Chanel Badschuim..? Lees en hoor ik dat goed :O?! Dat wil ik wel héél graag proberen, haha! Alleen een probleem dat ik geen bad heb.. Ik spaar altijd dit soort producten op zodat ik bij mijn ouders of in een hotel dergelijke producten kan gebruiken maar dat is eigenlijk véél te weinig. Ik wil een bad. #firstworldproblem. Ik vind je make-up erg mooi in deze video, staat mooi, vrouwelijk en ‘gezond’ als je snapt wat ik bedoel.

 29. Iris | Todayslipstick

  Het reinigingswater van Garnier vind ik echt geweldig! Ik ben zelf benieuwd naar het merk REN ik heb hier nog nooit iets van geprobeerd maar hoor er wel positieve dingen over!
  Liefs, Iris

 30. Juliette

  Ik wil dat micellair water steeds kopen, maar op de een of andere manier vergeet ik dat steeds 😉

 31. Raounak

  Dat water van garnier is zo ontzettend fijn!! Heb die al 4x opnieuw gekocht!

 32. De Blogster

  Ga de video zo kijken, ben benieuwd naar het Chanel Badschuim!