Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
10 mei 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • beauty
  • nachtkastje
  • olie
  • producten
Een MissLipgloss artikel

Beautyproducten op mijn nachtkastje

P1130290Elke vrouw heeft wel een avondritueel voordat ze gaat slapen. Ik ook! Naast dat ik mijn gezicht reinig en verzorg en mijn tanden poets, doe ik ook nog wat dingen als ik in de slaapkamer ben. Dit ritueel is vaak elke avond anders. Ik laat je de producten zien die op mijn nachtkastje staan, binnen handbereik!

P1130282

Dit is mij nachtkastje. Ik heb hem toen ik hier kwam wonen (drie jaar geleden) bij Karwei gekocht en het is eigenlijk niet echt een nachtkastje, meer een krukje. Ik heb hem zelf een donkere kleur gegeven. Het was niet de bedoeling dat ‘ie in de slaapkamer kwam te staan, maar is er toch beland en is sindsdien mijn nachtkastje!

Je ziet achter de Philips Wake-Up Light mijn beautyproducten staan. Daarnaast zie je mijn kleine Sonos. Dit is een muzieksysteem dat je door het hele huis kan installeren en met apparaten als je telefoon, tablet en computer kan ‘besturen’. Over beide apparten komt later nog een review, vandaag gaat het over de beautyproducten!

P1130283

De flesjes staan in het doosje van de Dove Moederdag Cadeaudoos. Handig dingetje! Je kan er ook een Glossybox doosje voor gebruiken, handige dingen zijn dat.

P1130284

Ik heb meerdere nagelverzorgers en -versterkers in huis en er staat er altijd een naast mijn bed. Ik gebruik het niet elke avond, maar als ik ‘naakte’ nagels heb (dus geen nagellak draag), probeer ik altijd even een laagje aan te brengen. Het zorgt voor sterkere nagels die goed gehydrateerd en verzorgd zijn. Deze van Ciaté heb ik al een hele tijd en hij bevalt goed.

P1130285

Natuurlijk ook onmisbaar: body butter. De rest staat in de badkamer, maar ik heb deze van Rituals (de Mei Dao) in de slaapkamer staan. Als ik droge benen of armen heb smeer ik me hier voor het slapen gaan nog even mee in. Ik vind deze heerlijk, vooral de geur is te gek.

P1130286

Lippenbalsems en nagelriemverzorgers! Je ziet een klein potje Lemony Flutter (uit de Glossybox, het perfecte maatje!) om ’s avonds mijn nagelriemen even snel mee in te smeren. Verder twee lippenbalsems: Hema Lip Rescue en Hurraw Chai Spice Lip Balm.

P1130287

Ik ben gek op ‘pillow sprays’ die je in bed of op je huid kan sprayen voor je gaat slapen. Ik gebruik ze niet elke avond maar soms heb ik er gewoon zin in. Ik heb er hier een van Thisworks, de Deep Sleep Pillow Spray. Ook heb ik de Yin Calming Bed & Body Mist van Rituals op mijn nachtkastje staan. Over die van Thisworks komt nog een review, die van Rituals heb ik al getest en je kan de review hier lezen. Praktisch zijn deze sprays een soort kalmerende aromatherapie.

P1130288

Drie soorten massage olie, ik houd er van om keuze te hebben, haha! Twee flessen van Sense, abrikozenpitolie en ‘stimulerende’ olie. Dit zijn heel fijne basic massage olietjes. Rechts de geweldig ruikende Xiu Xi olie. Soms gebruik ik het echt voor massage als ik stijve spieren heb, soms smeer ik mezelf er mee in als ik een hele droge huid heb. Ik vind die van Rituals het prettigst werken.

P1130289

Als laatste nog twee oliën. Zeker ’s avonds voor ik ga slapen pak ik eerder een olie omdat het de hele nacht de tijd heeft om in te trekken. Overdag ben ik er niet altijd gek op omdat olie toch wat vetter is en niet zo snel intrekt. Hier zie je RS Natural Cosmetics Bedouin Beauty, die ik soms ook voor mijn nagelriemen gebruik. Daarnaast zie je Human + Kind All-in-One Body Oil. Deze gebruik ik graag voor mijn benen.

Denk nou niet ‘Wow, die Cynthia is elke avond een half uur bezig voor ze kan gaan slapen’, ik gebruik vaak maar enkele van deze producten, nooit allemaal tegelijk. Vaak doe ik alleen wat lippenbalsem op en smeer ik mijn nagelriemen in, maar soms gebruik ik gewoon helemaal niks en val ik als een blok in slaap. Het is prettig om alles binnen handbereik te hebben en soms er even iets van te pakken. Mini spa in bed!

Wat heb jij op je nachtkastje staan? Maak er als je het leuk vindt een foto van en Twitter hem naar me, ik ben benieuwd!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.