Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
10 januari 2014 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Beautyproducten die ik niet zo boeiend vind

Mascara, BB Cream, primers, fixing sprays, oogpotlood, facewash… Er zijn zoveel beautyproducten waar ik verzot op ben en die ik elke dag nódig heb. Of nou ja, ik gebruik ze érg graag. Er zijn ook veel beautyproducten waar ik gewoon niet zoveel mee heb. Producten waar ik niet zoveel om geef en dus ook producten die ik zelf nauwelijks gebruik…

 

Vloeibare blush

Ik heb ze wel in mijn stash, van die ‘nagellakflesjes’ met vloeibare stain blushes. Ik gebruik ze eigenlijk nooit. Je krijgt er heel snel vlekken van, het werkt daardoor wat ongemakkelijk en ik vind poeder gewoon veel prettiger werken. Het is niet zo mijn ding, ik gebruik het niet.

Mousse make-up producten

Make-up producten in mousse vorm zijn voor mij meestal een dikke nay. Mousse foundation zorgt vaak voor een heel cakey effect op je gezicht, mousse blush is dan wel weer geinig maar alleen omdat het een bouncy structuur heeft (het voegt verder niks toe aan hoe de blush er op je huid uit ziet), mousse oogschaduw blijft gewoon niet mooi zitten en ikhoudgewoonnietvanmousse. Niet op mijn gezicht. Gaat heen, mousse!

Bronzing Primers

Meerdere merken kwamen afgelopen jaar met primers voor onder je make-up met een bronzing effect. Dus een soort bruin slash oranje basis. Ik snap het niet. Ik doe mijn dekkende met mijn huidskleur matchende foundation en concealer er over, dus het effect is meteen weg. Daarnaast is het veel te donker voor mijn gezicht en zie ik er uit alsof ik een lik schoensmeer over mijn gezicht heb verdeeld. Ik snap dit product gewoon niet!

Bodylotions & Bodybutters

Het klinkt gek, maar ik gebruik bijna nooit bodylotion of body butter. In de zomer, als ik met blote benen en armen loop, smeer ik vooral met zonbescherming en in de winter heb ik er gewoon niet zoveel behoefte aan. Alleen als mijn huid heel droog is, ga ik smeren, maar dat is echt maar een keer in de week… Ik heb vriendinnen die potten bodybutter leegmaken en groot inslaan, bij mij gebeurt dat nooit. Ik maak bijna nooit bodybutters of -lotions op.

Lippotloden

Al jaren niet gebruikt: lippotlood. Ik heb ze wel, maar gebruik ze niet. Ik breng lipstick altijd ‘zo’ aan op mijn lippen zonder potlood en dat werkt al jaren prima voor me. Lippotlood heb ik niet in duizend kleuren en matcht daardoor niet met alle lipsticks die ik heb en ik vind het zelf niet mooi dat je vaak een randje overhoud wanneer je lipstick van je lippen verdwijnt. De laatste jaren ben ik geen fan. Het enige moment waarop ik het zou willen gebruiken in als ik bijvoorbeeld felrode lippen wil op een feestje en ik wil zeker weten dat het mega lang blijft zitten. Dan is een laagje lippotlood onder je lipstick best een goed idee. Maar ik doe het nooit en heb het nog nooit echt gemist.

 

Welke producten kunnen jou gestolen worden?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.