Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
12 januari 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • beautyblogs
  • blogs
Een MissLipgloss artikel

Beautyblogs: besparing of rib uit je lijf?

Ik hoor het vaak: ‘Ik ga dit nu ook kopen!’ of ‘Wow, ik wil dit ook!’. Beautyblogs laten je kennis maken met de fijnste, mooiste, geweldigste beautyproducten. Maar we vertellen je ook wat je juist kan laten liggen. Ik ben wel benieuwd…

 

…zijn beautyblogs nou een besparing voor je of kosten ze je een rib uit je lijf? Je weet nu natuurlijk wat je wél moet kopen, maar ook wat je niet moet kopen en ik hoop dat je ook wat bewuster wordt van bepaalde ingredienten.

Eigenlijk kosten ze mij een rib uit mijn lijf. Ik lees heel erg veel beautyblogs (vooral Amerikaanse) en als ik in de (online) winkel een product zie wat zij graag gebruiken of positief hebben beoordeeld, wil ik het gewoon graag óók proberen. Ik vergeet het nooit als een blogger over iets schrijft, en bedenk me dat altijd als ik het product vervolgens in de winkel zie staan. Het is alsof een vriendin dan tegen me zegt ‘Dat is goed, probeer het eens!’.

Maar ik weet ook wat ik niet moet kopen door beautybloggers. Vooral qua ingredienten, daar heb ik de afgelopen jaren, – mede door bloggers – heel veel over geleerd. En soms lees je ook wel eens iets over een walgelijk slecht product. Dat hoort er bij!

Ik ben zó benieuwd naar jouw ‘beautyblogverhaal’ met betrekking tot spullen kopen! Tell me!

Sorry, there are no polls available at the moment. Sorry, there are no polls available at the moment.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.