Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
3 juni 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • beauty talk
  • misslipgloss.nl beauty talk
Een MissLipgloss artikel

Beauty talk: Waar heb je ’t meeste van?

Van welk beauty- of make-upproduct heb jij het meeste? En hoeveel heb je er dan van?

Helemaal zeker weet ik het niet, maar ik denk lipgloss en nagellak. Ik heb over de 170 nagellakjes en lipglossjes heb ik recentelijk niet meer geteld, ik denk dat ik rond de 200 zit… Ongelooflijk, toch? Tja, je bent een beautyfreak of je bent het niet! Vooral nagellak blijf ik kopen, er zijn altijd weer kleurtjes die ik niet heb en ik heb altijd een goed excuus: ik wil het reviewen voor MissLipgloss!

Ik maakte laatst voor op Twitter een fotootje van m’n nagellakstash waarvoor ik nog op zoek ben naar een opbergsysteem:


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.