Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
24 augustus 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • beautytalk
Een MissLipgloss artikel

Beauty talk: stash puinruimen

Vandaag een vraag voor meiden die een flinke cosmeticacollectie hebben..

Ga jij regelmatig met een kritisch oog door je collectie om te kijken of er dingen zijn die je niet gebruikt? Zo ja, wat doe je met spullen die in de ‘gebruik-ik-niet’-bak gaan?

Ja, ik doe dat absoluut! Ongeveer een keer in de maand of twee maanden ga ik door m’n kastjes heen en pik ik dingen er uit die ik gewoon nooit pak. Vaak zijn dat echt wel mooie en fijne dingen, en juist dan vind ik het zonde om het ongebruikt te laten liggen. Dit doe ik in een doos en eigenlijk geef ik het altijd weg. Verkopen vind ik teveel gedoe en ik vind het ook leuk om mensen blij te maken met spullen. Meestal geef ik het aan vriendinnen, familie of buurmeisjes. Of ik doe het bij pakketjes die ik verzend, bijvoorbeeld voor een winactie, als extra goodie 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.