Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
14 oktober 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • misslipgloss.nl beauty talk
Een MissLipgloss artikel

Beauty talk: Make-up in het najaar

Het weer begint slechter te worden. Het wordt wat kouder, het is vroeger donker, de zon schijnt niet meer zoveel als we zouden willen. Het najaar is begonnen!

En waar ik dan benieuwd naar ben…: Draag jij je make-up anders in het najaar dan in het voorjaar/de zomer? Hoe dan? En waarom?

Ja. Ik draag meer oogschaduw, ik werk mijn wenkbrauwen meer bij, draag iets meer foundation en vaker lipstick. In de zomer ‘smelt’ make-up van je gezicht af. Dan gebruik ik veel minder gezichtsmake-up en door de warmte heb ik dan geen zin om zoveel oogschaduw op te doen. En lipstick voelt ook niet lekker met warm weer. Ik ben nu ’s ochtends meer met mijn oogschaduw bezig, gebruik mooie donkere, warme herfstkleuren als bruin, groen, donkerrood. Lekker warme kleuren die je ook ziet als je naar buiten kijkt. Ik heb zin om donkerrode lippenstift op te doen. En dan een dikke sjaal om, Uggs aan, muts op en naar buiten. Ah well, misschien is dat nog wel een tikje te warm… Maar you get my point.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.