Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
30 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • beautytalk
Een MissLipgloss artikel

Beauty Talk: complete collecties kopen

Grote en kleine merken, goedkopere en dure merken komen allemaal regelmatig met nieuwe collecties. Zogenaamde trendcollecties. MAC komt heel vaak met nieuwe lijnen, net als Chanel en Dior. Maar ook Catrice en Essence kunnen er wat van. Daarom vandaag deze vraag:

Koop jij wel eens een complete collectie?


Alleen bij hoge uitzondering. Dat wil zeggen: als de producten heel fijn en niet duur zijn, a la Catrice. Of als ik de producten zo ongelooflijk, geweldig mooi vind dat ik ze per se wil hebben en wil testen voor de site. Maar bij een duurder merk is dat eigenlijk nog nooit voorgekomen. Dat is omdat er altijd wel iets in een collectie zit wat ik niet mooi vind. Veel buitenlandse beautybloggers doen het wel, en die kopen dan van alle producten alle kleuren. Ik vind dat voor mijzelf een beetje ver gaan. Ik ben een student, wanneer je dat doet van een merk als MAC of Chanel ben je zo een euro of vijf-, zeshonderd kwijt. Daag!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.