Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
29 september 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Beauty Salon Dimensions 2013

P1180484Wauw, het is alweer een jaar geleden dat ik een blogpost maakte over de Beauty Salon Dimensions in 2012. Dit jaar, afgelopen maandag, werd ik uitgenodigd om een lezing te geven, onwijs leuk! Natuurlijk maakte ik daarna nog even een rondje over de beurs. Ik neem je even mee!

Vorig jaar was het nog zo dat iedereen naar de beurs kon, maar inmiddels is dat iets veranderd. Je moet een registratiecode hebben (die krijg je door uitgenodigd te worden, maar deze code staat ook bijvoorbeeld in advertenties in vakbladen), óf een KvK nummer hebben en werkzaam zijn in de beautybranche. Ook studenten in de beautybranche zijn welkom! Als consument kan je dus helaas niet (meer) naar de Beauty Salon Dimensions.

Beauty Salon Dimensions is een vakbeurs voor professionals in de beautybranche, dus bijvoorbeeld eigenaren van salons en praktijken, maar ook als je werkzaam bent bij een beautymerk. Er staan meer dan honderd merken met hun producten, enorm interessant en natuurlijk heerlijk voor beautyliefhebbers!

2013-09-23 15.16.31

Met Inge de Munnik van VNU, het bedrijf dat achter beurzen in de jaarbeurs zit. Zij is ook van Beautynieuws!

2013-09-23 15.17.19

Zelf heb ik geen foto’s van mijn presentatie, dus ik heb wat screenshots gemaakt van wat merken die er bij aanwezig waren. Ik gaf een lezing over social media en ik gaf praktische voorbeelden voor het gebruik. Het was erg leuk om te doen en de ruimte waarin ik de lezing gaf zat tjokvol, erg tof!

2013-09-23 15.17.43

Op 28 oktober vindt de Dag van de Beautyprofessional plaats in de Jaarbeurs en daar geef ik weer een lezing, maar dan ga ik wat dieper in op het zakelijke aspect van wat ik doe.

Na de presentatie en wat interviews was het tijd om even een rondje over de beurs te maken! Ik had niet megaveel tijd, maar ging bij wat favorieten langs, maar zag natuurlijk ook wat merken die ik nog niet kende. Op de Beauty Salon Dimensions kan je bij sommige merken meteen producten kopen, bij anderen kan je alleen een bestelling plaatsen voor bijvoorbeeld in je salon. Het is wel echt veranderd in vergelijking met vorig jaar, het is nu meer een beurs gericht op de professional dan een mega beurs waar alleen maar enorm veel geshopt wordt.

P1180475

Hoe grappig is dit: meteen nail art ‘printen’ op je nagels! Het was erg druk dus ik heb het niet uit kunnen proberen, maar het zag er interessant uit…

P1180476

De beurs was weer ENORM! Echt overdonderend. Er is ZOVEEL. Ik liep eerst binnen bij Revitalash, geen foto’s gemaakt, maar ik ga het in ieder geval testen. Wilde ik al een poos, dus erg leuk dat ze hier op de beurs stonden.

P1180477

OPI! Elk jaar heeft OPI de mooiste en grootste stand, haha!

P1180484

P1180486

Woah… eye candy! Deze waren trouwens niet te koop.

P1180488

Swatches… Hier word ik altijd wel warm van.

P1180502

Op de beurs probeerde ik OPI Gelcolor uit.

BU3sSitCAAA--jg.jpg_large

Ik ging voor de kleur You Don’t Know Jacques, een mooie paars-grijs-bruine tint, lekker herfstig. Ik heb nog nooit Gelcolor geprobeerd, dus ik wilde het graag eens testen om te vergelijken met de gelnagellakken die ik thuis gebruik. Ik zal binnenkort (over twee weken!) laten weten wat ik er van vond.

P1180515

Heeeel. Veeeeeel. Gelcolor. Kleeeureeeen.

 P1180519

OPI iphone hoesjes! Ik mocht er twee uitzoeken, maar omdat ik zelf geen iPhone gebruik, ga ik ze binnenkort weggeven hier op de site. Er zit trouwens een klein lakje bij in de kleur die je op het hoesje ziet, erg tof.

P1180524

P1180521

Je gelooft het niet, er is zelfs een OPI stofzuiger…

P1180527

Setjes waar je hebberig van wordt!

P1180529

Extreem vel kleuren Gelcolor hebben ze!

P1180533

OPI Pink of Hearts voor Pink Ribbon! later meer hierover.

P1180536

Aanbiedingsbak; alles voor €5. Ik heb me ingehouden; heb mezelf losgezogen en ben verder gelopen.

P1180537

P1180538

Alessandro stond er ook! Hier heb ik wat dingetjes geshopt die ik binnenkort in een review terug zal laten komen. Ze hadden mooie aanbiedingen met de StripLac sets!

P1180540

Ik word hier altijd vreselijk hebberig van, zeker als alles voor mooie prijsjes is.

P1180541

Make-Up Studio! Hier heb ik ook wat geshopt waar binnenkort een blogpost over online komt. Neerlands trots!

P1180542

Mooie producten en een mooie display, ook.

P1180543

Mooie gepigmenteerde lipgloss

P1180544

NOSTALGIE! Jaaaaaa! EVERYDAY MINERALS! Sommigen van jullie zullen dit kunnen herinneren. Toen ik nét begon met bloggen, in 2006, was ik verzot op Everyday Minerals en ik gebruikte niks anders. Het is minerale poedermake-up en ik vond het geweldig. Het ís geweldig. Toen ik het weer zag ging ik weer even helemaal terug naar dat moment in 2006 toen ik net begon met bloggen. Ik heb goede herinneringen aan EM.

P1180546

Natúúrlijk moest ik weer een doosje foundation meenemen, om te proberen. Ik moet het gewoon weer eens testen. Ik ben er ooit mee gestopt omdat ik destijds een extreem droge huid had en poederfoundation gaat daar gewoon niet goed mee samen. Inmiddels is mijn huid veel vetter en gemengder geworden, dus tijd om het opnieuw te proberen. Move over BB Cream, minerale make-up is pas écht goed voor je huid… Kan niet wachten het weer te gebruiken.

Zoals je ziet heb ik maar een paar merken bezocht, de beurs is gewoon te groot én ik had niet al teveel tijd. Toch heb ik mooie dingen gezien en het was weer te gek om bij de Beauty Salon Dimensions te zijn. Op naar de Dag van de Beauty Professional op de 28e oktober, heb er zin in!

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.