Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
4 februari 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Beauty Musthaves

‘Als je Miss Lipgloss heet, zal je wel de hele dag met je uiterlijk bezig zijn.’ Ja, natuurlijk ben ik met mijn uiterlijk bezig – beauty vind ik iets geweldigs! – maar ik ben niet zo iemand die haar halve make-upcollectie overal mee naar toe neemt. Laat staan dat ik de hele dag loop te poederen en foundation aan het smeren ben. Integendeel. Wat ik ’s ochtends aanbreng, daar kom ik niet meer aan. Eigenlijk werk ik alleen mijn lippen bij overdag, verder laat ik alles zoals het zit. Mijn foundation blijft ook altijd perfect op z’n plek doordat ik basis en poeder gebruik, m’n oogschaduw zit ook als een huis. Kijk verder om te zien wat ik altijd meeneem in mijn handtas. Ik waarschuw je vast, het is weinig.

In dit kleine toilettasje heb ik alles zitten, ik houd er niet van als alles los in mijn tas ligt. Ik heb een heel grote tas en dan moet ik echt graven om m’n lipgloss eindelijk eens te vinden. Dit tasje is van Estée Lauder, heb hem een keer gratis gehad bij de Douglas toen ik iets kocht. Het is een perfect tasje voor in mijn grote tas!

En… dit is het. Jep. Alles wat ik nodig heb. Ik heb soms ook nog een parfum bij me, maar eigenlijk heb ik meestal alleen dit mee.

MAC Lip Erase. Do I need to tell why? Ik heb dit volgens mij al wel honderd keer laten zien aan jullie, MAC LE is mijn favoriete product ooit. Ik ben gek op nude lippen, en dat maak ik hiermee. Gloss of Eight Hour Cream erover, en ik heb – naar mijn smaak – de perfecte lippen. Ik heb dit ook echt al heel lang, moet je nagaan hoe lang je er mee kan doen, ik gebruik het elke dag.

Antibacteriële handgel. Ik ben niet bang voor bacteriën of viezigheid, maar ik vind het prettig om mijn handen zo nu en dan schoon te maken, bijvoorbeeld als ik onderweg iets ga eten, of als ik naar de wc ben geweest en er is geen zeep (yuck!). Deze van OPI zit in een mini flesje en dat vind ik wel handig. Hij ruikt ook lekker.

Een van mijn favoriete Dazzleglasses van MAC: Rags To Riches. Op de lippen is hij wat lichtroze, neigend naar lila, met miljoenen prachtige glittertjes. Hier ben ik verliefd op, echt. Dit breng ik altijd aan over Lip Erase.

Maar vaak gebruik ik in plaats van lipgloss Elizabeth Arden Eight Hour Cream. Glans als een gloss, verzorgt als een balsem, ruikt alleen wat eigenaardig. Alsnog heel erg fijn, ben gek op dit spul!

Weinig neem ik mee, he? Wat neem jij altijd mee in je tas?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.