Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
21 maart 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • dream mousse
  • geshopt
  • Gosh
  • lipstick
Een MissLipgloss artikel

Beauty geshopt

Ik heb weer een beetje (beauty) geshopt!


Een Peter Pauper Press journal, Dream Mouse Shimmer in 02 Champagne, Catrice nagellak in 270 Dazzling Pink en GOSH Velvet Touch lipstick in 138 Peony.

Ik ben ZO blij met mijn ppp journal 🙂 Ik ben al eeuwen op zoek naar HET perfecte schrijfboekje, maar kon nooit de perfecte vinden. Er zijn ook prachtige boekjes van Paper Blanks, maar ik heb nooit één gevonden die ik helemaal perfect vond. En nu heb ik er dus een gevonden! Hij was €11,95 en heeft heel mooi papier met streepjes. En een mooi omslagje met magneetjes, zodat je hem echt ‘dicht’  kan doen. Haha, I love it so much, ik ben dol op schrijfboekjes. Deze doe ik in mijn handtas zodat ik dingen kan opschrijven die ik niet moet vergeten.

Over de lipstick: een vriendinnetje van mij heeft deze vaak op, met uitgaan enzo. Gisteren vroeg ik haar van welk merk hij was, van GOSH dus. Ik vanochtend naar de Kruidvat, lag ‘ie in zo’n uitverkoopbak. Ik haat die dingen eigenlijk heel erg, haha, alles is vies enzo. Maar toen vond ik dus die lipstick! Nog helemaal schoon en niet gebruikt! Er stond alleen geen prijsje op. Kom ik bij de kassa, is ‘ie 50 cent! Zo mazzel, haha. En ik begrijp het niet, want deze kleur (en in dezelfde verpakking) stond ook nog gewoon in het GOSH display… Op de foto heb ik trouwens Eyeko Punk Polish op m’n nagels.

En in die uitverkoopbakz at ook de Dream Mouse Shimmer voor 2 euro! Het is een highlighter, erg mooi.

Je kan de Dream Mousse niet echt zien, haha.

Ik wil nog steeds een meer ‘hot-pink’ kleur, zoals ik in MMM had laten zien. Deze is nog vrij donker.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.