Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
3 juli 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • beauty bits
Een MissLipgloss artikel

Beauty Bits: home-office edition

De Beauty Bits die sinds een paar maanden regelmatig verschijnt op MissLipgloss.nl valt in de smaak, en dat vind ik super leuk! Deze keer een ‘home-office edition’.

De foto’s die normaal in de Beauty Bits verschijnen komen van mijn iPhone, het zijn over het algemeen foto’s die ik gedurende een paar weken maak op beautygebied. Van producten die binnenkomen, producten die ik ga testen, favorieten, dingen in de winkel… Nu ging ik met mijn nieuwe camera gewoon thuis lekker even wat foto’s maken van de georganiseerde chaos. In het kantoor-deel van mijn huis (dat gewoon in de woonkamer zit, ik heb geen gescheiden kantoor), waar ik al een paar dagen bezig was met bloggen en foto’s maken. Fotomateriaal te over!

Ik ben een ster in beautyproducten wegmoffelen. Zoals hier achter het gordijn. Ik maak namelijk vaak foto’s in de vensterbank, en vervolgens wil ik daar foto’s van andere producten maken, dus dan schuif ik de spullen waar ik klaar mee ben even snel achter het gordijn. Die haal ik er aan het einde van de dag wel weg, maar het ziet er zo stom uit, haha. Stiekem ben ik best wel een sloddervos. Mama heeft foto’s van mij, een jaar oud, dat ik in de woonkamer zit met ál mijn speelgoed om me heen. Het liefst pak ik van alles, maar zet ik niks terug… Haha. Gelukkig heb ik geleerd, door de jaren heen, om dingen na gebruik terug te zetten. Al heb ik er soms nog wat moeite mee. 😉

En als er achter het gordijn geen plek meer is, belanden ze… naast het raam op de grond. Ik maak veel foto’s van producten achter elkaar en als ik een week thuis aan het werk ben voor MissLipgloss.nl dan stapelt het zich hier nogal op… Als ik er klaar mee ben dan ruim ik alles op. Een deel gaat mijn eigen kasten in, om te gebruiken, een deel gaat naar Look Good Feel Better.

Van alles door elkaar heen. Geurtjes, douchegels, crèmes, shampoos… Het lijkt wel een winkeltje!

Je zag deze volgens mij al eerder in een Beauty Bits, ik vind deze flesjes zo mooi! Ze staan al een tijdje op mijn beautykasten.

In dit doosje staan wat producten die ik al gefotografeerd heb. Deze kunnen dus mijn eigen stash in! Als ik een product lang wil testen of als ik hem gewoon heel mooi/lekker/fijn/goed vind, dan belandt het in mijn eigen collectie. En soms haal ik het er na een paar maanden alsnog weer uit, wanneer blijkt dat ik het toch niet gebruik.

Ik krijg ook wel eens mannenproducten opgestuurd! De Dove Men+ Care producten waren verpakt in deze handige sporttas. Leuk, zo’n praktisch cadeautje! 😀

Tas met pakketjes! Ik laat zoveel mogelijk van mijn pakketjes afleveren bij mijn ouders, die vlakbij mijn huis een winkel hebben. Zij zijn daar altijd, en ik ben niet vaak thuis. Dus een paar keer in de week kom ik daar pakketjes ophalen, of mama komt ze gezellig brengen (en is natuurlijk zelf ook nieuwsgierig wat er in zit). Deze keer laat ik je eens zien wat er in de pakketjes zit! Unboxing!

Een doos van Andrélon! Het is leuk om te zien hoe verschillend PR bureaus werken. Van het ene merk krijg je een hoogglans doos, de ander verstuurt het in plastic, de ander maakt er weer iets anders creatiefs van. De afwisseling is leuk!

Haar Hoofdhuid shampoos van Andrélon. Nieuw!

Ik ben benieuwd, ik ga ze natuurlijk uitproberen.

En twee dozen met beautyspulletjes, namelijk de Beautybox en de Glossybox.

Een wel heel mooi doosje van een Disney geur, Let’s Dream!

In de la bij de geurtjes (hier zitten ook haarproducten in trouwens), zodat ik er een verzamel-artikel van kan maken met meerdere parfums. Soms kies ik er voor om een losse blogpost over een parfum te maken, het hangt van meerdere dingen af. Hoe lekker of bijzonder in de geur zelf vind, bijvoorbeeld!

Spulletjes van budgetmerk Teeez!

Als ik reviews schrijf over geuren dan zet ik ze altijd even naast mijn computer, zodat ik tijdens het bloggen nog even kan snuffelen. Mijn kamer ruikt daarna nogal sterk naar allerlei soorten parfum, alsof je een parfumerie binnenstapt! Maar ik vind dat helemaal niet erg, natuurlijk.

Wat zou hier in zitten…

Wie weet al wat voor collectie dit is? Natuurlijk komt er later een uitgebreide blogpost over online!

Herome bestaat 30 jaar! Ik kreeg drie soorten nagelverharder, in de la met de nagelproducten dus.

In mijn Moleskine schrijf ik altijd een to-do lijst en ideetjes voor blogposts. Ik vind het fijn om op die manier te werken, dan kan ik dingen afstrepen. Ik heb ook wel programma’s op mijn computer en iPhone daarvoor, maar toch doe ik to-do’s altijd nog het liefst op papier… Ouderwets hè!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.