Beauty Bits: behind the shop scenes

Sinds december heb ik een eigen webshop, de Miss Lipgloss Shop! Dat weet je waarschijnlijk al. Laatst ging ik even op bezoek bij ons magazijn, en wat was dat leuk! Ik maakte foto’s om je een kijkje achter de schermen te geven. Hoe gaat een webshop nu eigenlijk in zijn werk?

Het team achter de Miss Lipgloss Shop en ik werken zelf gewoon in Zwolle. Ik werk samen met De Nieuwe Zaak, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en exploiteren van webshops. Elke dag werken ze daar onder andere aan de Miss Lipgloss Shop. Want na het bouwen en openen houdt het natuurlijk niet op! Zo zijn er experts op het gebied van marketing en SEO (search engine optimalization), die zorgen dat Miss Lipgloss goed gevonden wordt op Google, en dat er advertenties van ons op andere sites staan. Ook zijn er designers, die de plaatjes voor bijvoorbeeld de nieuwsbrieven maken. Er zijn nieuwsbriefmarketeers, die de nieuwsbrief vormgeven en alles weten over hoe dat werkt. Ook is er een projectmanager, een shop coördinator, klantenservice, progammeurs… Er werken dus veel mensen aan één shop!

En wat doe ik zelf? Ik werk een aantal dagen (of dagdelen) in de week op kantoor om allerlei dingen te doen. Zo schrijf ik de teksten voor producten. Wanneer er nieuwe producten in de shop komen, schrijf ik daar de teksten voor. Een korte, een lange, een uitleg en tips. En teksten voor op de categoriepagina’s en merkpagina’s. Dat moet niet alleen leuk en aantrekkelijk zijn, maar ook SEO-gericht. Ook maak ik de teksten voor de tweewekelijkse nieuwsbrief en denk ik samen met het team na over acties, nieuwe merken, en hoe het gaat met de shop. Constant ben ik op zoek naar nieuwe merken die bij de shop passen, en wanneer ik iets leuks heb ontdekt, zoek ik contact met de leveranciers. Samen met mijn stagiaire Linda doe ik het contact met alle leveranciers. Dat zijn er al gauw vijftien tot twintig. Zo praten we over acties, producten die (niet) goed lopen, bestellingen (waarvan er in een week veel geplaatst worden), nieuwe producten of juist producten die uit het assortiment gaan, et cetera.

Verder komt er nog meer bij kijken: betalingen, administratie, klantenservice (heel veel klantenservice! Heel belangrijk!), evalueren, statistieken, fouten in de shop oplossen (we blijven altijd testen en zoeken naar verbeterpunten, elke dag), problemen die zich voordoen behandelen (op welk vlak dan ook), accessoires designen (zoals tape en bedankkaartjes), nieuwe projecten voor de MLG shop, et cetera. En dat is wat wij zelf op kantoor doen.

Want in het magazijn in Ede, dáár gebeurt datgene wat jij thuis krijgt: de pakketjes worden er ingepakt! Alle spullen voor de Miss Lipgloss Shop staan daar en alle pakketjes worden daar gemaakt en verzonden. De laatste keer dat ik daar was, was de shop nog niet open, en wat is het toch geweldig om daar weer te zijn! Toen Mariska, mijn collega, vroeg hoe ik het vond, zei ik: ‘Ik wil ALLES hebben!’, en toen besefte ik dat alles wat er stond eigenlijk gewoon van mij IS. Raar hoor! Maar het komt uiteindelijk allemaal jullie kant op, in perfect verpakte pakketjes.

Kijk je mee naar een tour door het MLG Shop magazijn? Ik help je vast uit de waan: het is niet roze, het is een heel gewoon – een beetje saai – magazijn.

De Miss Lipgloss tape! Wieeeeh, ik vind deze zo leuk! Deze gaan om elk pakketje dat verzonden wordt.

De rekken met spullen! Voorin zie je ook pannen en dergelijke, dat is niet van mijn shop (of zal ik een kook afdeling beginnen? 😉 )

Een van onze best verkochte producten: de geweldige INM Out The Door topcoat. Favoriet van heel veel klanten!

Heel veel beautyspullen! Elk bakje staat voor één product. Op elk bakje staat ook een barcode, die hoort bij dat specifieke product. Elk product heeft een vaste plek.

Color Bugs!

Yehhh, Sylvie Nails!

Orly handcrème.

TIGI & Human + Kind.

Sleek

Orly

De beste basecoat ever: Bonder!

Voor mij onmisbaar: Spritz Dry.

Anatomicals….

Priti NYC

Anatomicals

Balm Balm

Sleek goodies

Een nieuwe order die binnenkwam: Batiste!


Lovea

The All Nighter

Human + Kind

TIGI

Orly!

De Miss Lipgloss bedankkaartjes. Bij elke bestelling gaat er een in.

Op deze computer komen alle orders binnen. Zodra er een order binnenkomt, rolt de magazijnbon uit de printer. Hierop staat alles wat in de doos moet.

Dan worden de producten gepakt…

… en bij de computer gecontroleerd. Elk product heeft een barcode. Die wordt gescand, en wanneer elk product gescand en goed is, komt de adressticker uit de printer.

Zo!

Spullen in het doosje, opvulling erbij, kaartje erin…

Miss Lipgloss tape erom!

Klaar om naar jou toe te gaan!

Nog wat orders die binnenkwamen afgelopen week…

Ik vond het zelf heel erg leuk om weer eens in mijn magazijn te kijken, zo leuk om alles bij elkaar te zien! Daar gebeurt het eigenlijk ‘echt’. Ik hoop dat jij het ook zo leuk vond om te zien!

Als je trouwens enthousiast bent geworden, je kan vandaag en morgen nog een bestelling plaatsen zonder de verzendkosten (a €3,95) te betalen! 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

135 reacties
 1. Joyce

  Ik reageer eigenlijk nooit (ben vooral een still meelezer), maar van deze foto’s wordt ik écht blij!

 2. Tedje

  ontzettend leuk om een kijkje achter de schermen te nemen!

 3. Sigrid

  Jammer dat het zo moeilijk is om vanuit België producten te bestellen. Ik heb geen iDeal of Paypal (o.a. omdat ik nog minderjarig ben) en omdat we iDeal niet hebben in België. Als ik online koop, betaal ik eigenlijk altijd via Bancontact. Ik weet niet of dat mogelijk is, omdat het bedrijf Nederlands is, maar ik zou het alleszins wel geweldig vinden mocht die betaalwijze er ooit komen!

 4. ine

  super leuk zo’n kijkje achter de schermen! Wat een werk!

 5. Machteld

  Wat een (makeup)snoepwinkel :inlove: :inlove:

 6. Milani

  Echt mega interessant voor te zien. Zo’n grote hoeveelheid prachtige producten bij elkaar! <3

 7. Jamilla

  wat een kleine voorraden!

 8. Vera

  hihi, ik had ook een Sleek palette besteld, echt goede service, t was er binnen 2 dagen! Had ik niet verwacht, en het zat allemaal netjes verpakt, want ik was toch wel bang dat de oogschaduw door elkaar was geraakt.
  Ik ga zeker vaker bestellen!
  xx

 9. Iris

  Wat leuk om het zo een keer te zien! Het lijkt me super leuk om bij zoiets te werken haha. :*)

 10. renoeka

  Leukk artikell!

 11. My Linh

  Jouw magazijn is een shopping heaven gheheheh~~~ Hier zou ik wel rond willen lopen 😛

 12. Linda

  Ik had nog nooit een bestelling bij je geplaatst maar na het zien van al deze mooie producten ga ik toch maar eens snuffelen. Heb je nog wat leuks voor (zwangere) mama’s?

 13. debby

  Ik heb deze week een bestelling gedaan , en dat werd de volgende dag geleverd 🙂 …Echt een super service hoor

 14. Sietske

  Ontzettend leuk die beertjes shampoo en conditioner, wilde ze bestellen maar 40 euro wow dat heb ik dus echt niet.
  Wel leuk artikel!

 15. Shirley

  Hey wat leuk! Ik werk zelf in Ede in een magazijn als vakantiebaantje nu, misschien loop ik er wel langs elke dag haha! Zit het Miss Lipgloss magazijn daar op het industrieterrein?

 16. Annika

  Echt hartstikke interessant! Bedankt dat je dit met ons deelt! Om van te smullen die foto’s van al die producten zo samen!

 17. chantal

  Wat ik me afvraag, hoe zit het nou met nieuwe producten die je besteld voor in de shop te plaatsen maakt niet uit of het parfum of make-up is, zit er dan ook een proefmonster bij van alles of doe je dat anders dat ik het verkeerd zie?
  Ziet er super leuk uit die foto’s daar zou ik me ook wel een middag kunnen vermaken hihi 😀

  • Miss Lipgloss

   Ik snap je vraag niet helemaal, kan je hem iets duidelijker stellen :D?

  • chantal

   Sorry dat hij zo onduidelijk is hierbij opnieuw hihi.
   Er komen steeds nieuwe producten bij in de shop, die bestel je dan bij een leverancier bv 100 oogschaduw merk …. zit er dan ook een tester bij of haal je die van de 100 bestelde af om te proberen? ik hoop dat de vraag nu iets duidelijker is. Net als bij een kruidvat die hebben dan ook testers bij zitten.

  • Suuz

   Ik moest m ook tien keer lezen… taalkundig is t lekker verwarrend. Maar volgens mij vraagt ze zich af of je bij door jou ingekochte producten ook een proefmonster krijgt van het product. Zodat je die dus kunt testen voor je site/shop.

  • chantal

   Helaas is niet iedereen even goed in vragen stellen, en kan een vraag soms wat onduidelijk voor de een over komen. En zo taalkundig verwarrend was het volgens mij niet als je hem snapt toch 🙂

 18. Jonne

  Echt super leuk om een keertje te zien hoe dit allemaal in z’n werk gaat. Binnenkort maar weer eens een bestelling plaatsen denk ik!

 19. Aranka

  Echt leuk om weer een keer te zien, het magazijn voor jou is wel ontzettend gegroeid in vergelijk toen ik er voor de eerste keer was! Hopelijk kan je ooit het hele pand in beslag nemen, haha!

 20. xx_Patries_xx

  ziet er mooi uit zeg… leuk om ze even achter de schermen te kijken

 21. Suuz

  Ziet er gaaf uit zeg. Wat is er veel gebeurd de afgelopen jaren rondom jou.Van een puberblog naar een professionele site met eigen shop etc. Respect meid, ik vind het geweldig als iemand zn dromen zo najaagt.

 22. Julie

  Fijn om te lezen en al die producten precies beautyheaven! Nooit aangedacht om een effectieve winkel te starten onder jouw naam?

  Fijne dag nog!

 23. Sir

  Waar is de Orly Spritz dry gebleven? Ik wil die bestellen maar zie die niet bij de orly producten.

 24. Marianne

  Super leuk. Word er hebberig van, hihi!

 25. emma

  Hihi, echt leuk om te zien. Ook ik word hier echt hebberig van 😀 Het doet me trouwens ook denken aan het magazijn van mijn vaders bedrijf. De producten zijn er een stuk minder interessant (deurklinken, yeah), maar in de vakantie gingen mijn zusje en ik altijd de boel tellen/inventariseren/sorteren als bijbaan, dus je artikel brings back memories 🙂

 26. Benthe

  Ik vind het zo grappig om te zien hoe je begon als een meisje met een blog naar de eigenaar van een sterk groeiend bedrijf 🙂

 27. Britt

  Okay, ik word hebberig, het lijkt me echt een superleuk vakantie baantje om dit in totaal allemaal te doen en mensen blij te maken! *hint hint* haha!

 28. diana

  Misschien.later een miss lipgloss winkel?^^

 29. Miss Langhaar

  Wauw wat groot! Echt, je mag wel fier zijn op jezelf zeg 😮
  Hier kan ik alleen maar van dromen, moet alles zelf doen haha ^^
  Maar ach, ik zou het toch missen ook hoor moest het anders zijn 🙂

  Succes verder met je shop!

 30. Sofie

  OMG! EYECANDY! Nu heb ik zoveel zin om te shoppen! (terwijl ik een groot deel van wat er afgebeeld staat eigenlijk al heb :s ) 😀

 31. lonneke

  erg leuk artikel !
  super interessant om te zien ook <3
  x

 32. Melene

  Wat leuk, ik zou wel voor jou willen werken in dat magazijn haha 😛 De hele dag ‘shoppen’ voor andere mensjes en dan verpakken 🙂

 33. Cynthiiaa

  Oh my god, ik zou zo hebberig geworden en alles mee willen nemen! :’) De Sleek producten zijn ook echt amazing om te zien, maar ook Orly. Ik wil nog echt zoveel van dat merk hebben, mijn wishlist wordt als maar langer. :”)

 34. ColoredLips

  Leuk om te zien! Als ik kon zou ik echt alles kopen, haha! 😀

 35. Nathalie

  Ontzettend leuk stukje om te zien en lezen!

 36. eline

  Wat leuk dat je dit met ons wil delen! 🙂

 37. Liza

  Het lijkt mij zo leuk en leerzaam om eens een dagje mee te lopen op kantoor (en eigenlijk ook waar de producten staan). Alleen heb ik niet ontzettend veel met make-up, vind het leuk om af en toe eens wat te proberen maar vooral te kijken naar wat jij er allemaal mee kan!

 38. Tamara

  haha wat leuk om dit te zien!

  ik wou kort geleden een sieraden webshop starten, maar dat was zo´n gedoe met de betaalmogelijkheden enzo dat ik al snel gestopt ben :p

 39. Lifesplash

  Leuk om zo te zien, haha! En voelt dat niet heeel raar, een webshop naar jou vernoemd? ;p

 40. Zahra

  Wat leuk! Ik zou echt heel hebberig worden, haha al die mooie producten en kleurtjes bij elkaar!

 41. Joyce

  ik word héél erg hebberig van dit soort foto’s, ik voel de behoefte je hele shop leeg te kopen!

 42. Saar

  ooh wauw, dat ziet er goed uit! :blush:

 43. Cute as a Cupcake blog

  It’s like heaven! 🙂 Ik zou er zou in willen rondlopen en vanalles meenemen! Echt heel leuk om zoveel producten bij elkaar te zien!

 44. Sylvia

  Wat leuk om te zien en wat fijn voor je dat de shop goed loopt
  Ik heb nog niks besteld maar ik koop iedere maand make up ook veel dingen
  Door jou revieuws maar ik zou het heel erg leuk vinden als je in jou
  Shop dingen ging verkopen waar wij moeilijk aan komen zoals
  Sleek blush rose gold ,kat von d palette ,mac show orchid ,make up store spullen enz
  Ik weet niet of dit mogelijk is maar ik zou er wel heeeeeeel blij mee zijn
  Ga zo door met alles ik ben hele grote fan van jou en heb heel veel geleerd
  En trek je niks aan van mensen die wel eens zeuren over dit en dat ik vind je een topper

 45. Lotte

  Wat superleuk om te zien! Hier was ik altijd al benieuwd naar. Erg leuk dat je zo’n artikel hebt geschreven, leuk ook dat er zoveel foto’s bij zitten.

 46. Myrthe

  Ah, wat leuk zeg! Heel tof om eens te zien!

 47. Esmay

  Wat supertof om te zien! Ook al is het “maar” een magazijn! Inderdaad wel apart om te bedenken dat dit allemaal van jou is haha! En de MLG tape blijft supercool!

 48. Monique

  Wow wat moet dat geweldig zijn daar rond te lopen! Ik vind het zo leuk voor je dat je deze kansen krijgt en er knoert hard voor werkt om dit alles zo te bereiken! Super tof 🙂

 49. linda

  aaaaah omg dit vind ik echt súperleuk om te zien, cynthia! 🙂
  hier word ik echt heel blij van 🙂
  ook leuk om spulletjes te zien die ik zelf al eens heb besteld hihi.
  echt leuk en bedankt dat je dit hebt laten zien!

 50. TheFashionPlaza

  Is je shop ook een bedrijf waar jij helemaal eigenaar van bent? Respect zeg!

 51. Claudia

  oh gaaf! dat ‘normale’ flesje INM zag ik niet op je webshop van het weekend.. ik ga nog eens kijken (en misschien nog profiteren van de geen-verzendkosten-actie)

 52. Manon

  OMG dat is gewoon de hemel op aarde :O
  En laat ik nou net in Ede wonen haha!
  Ziet er te gek uit Cynthia, goed voor mekaar joh! Echt respect! Ik vind het ook heel leuk om te zien dat je zo hard werkt en dan zoiets te geks voor elkaar krijgt, super gaaf!

  XX

 53. Rachel

  Oh wat super leuk om te zien. Klinkt heel suf maar ik volgensmij is dat best leuk werk, in dat magazijn werken hihi!

 54. Judith

  Super leuk om het te zien en toevallig heb ik vandaag mijn bestelling binnengekregen! Heb de tape stukgemaakt want kon niet wachten om mijn producten te zien en uit te proberen… beetje jammer nu van de tape haha! Producten bevallen goed. ik zal een review achterlaten op de site 🙂 xx

 55. Renee

  Wow! Superleuk om dit een keertje te zien. Cynthia, jij kan echt zo trots zijn op jezelf. Kijk wat je al bereikt hebt! Je runt gewoon een hele business en je bent nog zo jong. Supertof! Ik ben benieuwd wat de toekomst je allemaal gaat brengen. Ik ben er heilig van overtuigd dat die er zeer rooskleurig (euh roze-kleurig 😉 ) uit gaat zien! Ga zo door! :*

 56. Samira

  Wauw leuk om te zien zo behind the scenes! love it!

 57. Ellen

  Aahh dat walhalla-magazijn zit dus vlakbij mij! Ik ga nú een bestelling plaatsen haha :love:

 58. Laurien

  Echt heel leuk om te zien hoe dat nou gaat en hoe je het hebt opgeslagen! Ik zit al een week te wachten tot de Storm & Au Natural palettes weer aangevuld worden, maar helaas ]: Het zou fijn zijn om de actie te kunnen gebruiken, maar als de palettes er weer zijn ben ik bereid om die paar euro er gewoon extra bij te betalen ;]
  Verder wilde ik nog even kwijt dat ik je site + shop er geweldig uit vindt zien qua uiterlijk en het is heel overzichtelijk! Heerlijk om door de producten heen te scrollen, hihi. 😉

 59. kylie

  oh boy wat zou ik graag eens een minuutje gratis willen shoppen daar hahaha..
  nee geintje.. love the products you sell!! :inlove:

 60. Christa

  Super leuk om te zien hoe je shop er achter de schermen aan toe gaat! Ook leuk die actie met geen verzendkosten. Jammer genoeg kan ik er geen gebruik van maken want de sleek au naturelle palette en de rose gold Bush die ik wilde bestellen, zijn helaas allebei net uitverkocht…wie weet de volgende x!

 61. do

  super leuk!
  vind het trouwens wel vreemd dat dit eigenlyk de eerste keer is dat je naar je complete magazijn gaat kijken.. het is toch echt van JOU..

  heb vaker de nijging gehad om wat te bestellen
  maar tot nu toe me kunnen inhouden, zodat ik niet teveel geld uitgeef hihi

  • Miss Lipgloss

   Er is geen reden om er vaker te zijn, ook al is het van mij 🙂 ik kan daar niks doen. Ik heb wekelijks contact met het magazijn maar ik heb daar niet zoveel te zoeken.

 62. Esther

  Erg leuk! Ik kende je webshop nog niet!
  Wat is een color bugg?

  • Puck

   Soort oogschaduw voor in je haar, waarmee je onpermanente dip-dye kunt maken. Cynthia heeft er ook een artikel over geschreven

 63. Jaco

  Superleuk! Ik hou van zulk soort info:) Ben ook benieuwd naar de foto’s in de fabriek van Rimmer (het was toch Rimmel)! Of heb ik iets gemist…?

 64. Femke

  Superleuk artikel! Echt gaaf om te zien hoe alles z’n werk gaat bij je shop! Heel leuk Cynthia! 😉

 65. Elise

  Leuk om te zien! En wat grappig, ik woon vlakbij Ede hihi 🙂

 66. Suzy

  Leuk dat we een kijkje mochten nemen achter de schermen, ben altijd al benieuwd geweest hoe webshops dit doen.

 67. Ratna

  Heel leuk om eens te zien wat er allemaal achter de schermen van je shop gebeurt. De layout van je webshop, alle persoonlijke touches passen echt bij jou en maakt het bestellen leuker. INM is ook mijn favoriete topcoat!

 68. Sandy

  Heel leuk om te zien hoe zoiets in zijn werk gaat! 😀

 69. Elly

  Ik vind dat jullie het zo goed verpakken, ook op zo’n manier dat bijv. make-up niet teveel heen en weer wordt geschud/ en dus niet kapot gaat! Kleine kartonnen pakketjes als je iets kleins hebt besteld. Heel goed!
  (Dat heb ik bij een vergelijkbare webshop anders gezien, dan zweefde de make-up in een immens grote lege doos…)

  • Puck

   Bij de beautygloss shop had ik dat een keertje, ik had 1 nyx lippenstift besteld, omdat die niet aanwezig was bij boozyshop, en in die doos pasten al mijn schoolboeken + 4 harry potter boeken. Niet normaal haha

 70. Barbara

  Heel leuk om dit te zien, zo’n kijkje achter de schermen!!

 71. Moosz

  Leuk artikel! En die beertjes… aaahw :love:

 72. Nora

  Staat het eigenlijk in de planning internationaal te worden of niet? Ik zou zooo graag wat willen bestellen, snik snik

 73. Marii

  Leuk om te zien waar de spulletjes die ik bij je gekocht heb, vandaan komen! 😀

  erg blij met mijn nu al groeiende hurraw collectie 😉

 74. Mickyy94

  Hihi, moest even grinniken. Heel veel mannen/jongens hebben Sylvie boven hun bed hangen en ze ligt bij jou in het magazijn 😆 Ontzettend leuk en interessant artikel!

 75. Mariska

  Leuk om te zien zeg, was ik al even benieuwd naar 🙂

 76. gerrianne

  Ontzettend leuk om al die producten bij elkaar te zien! De vele Batiste, waaau! Heerlijk, haha. Ik zou d’r echt dagen rond kunnen lopen, gewoon om alles te zien haha, beetje te snuffelen. Zoveel alles bij elkaar ziet er té leuk uit. Ook leuk om eens een kijkje te kunnen nemen via de foto’s, zeg. Met mijn pakketje is een hoop gedoe geweest en ben al twee dagen druk heen en weer aan het mailen met Lila v/d klantenservice. Ze helpt goed, hihi! Nu alleen nog weer wachten, want hij is nog steeds niet binnen, wat niet verwacht is.

 77. Amanda

  Wat ontzettend leuk om te zien, geeft goed alles weer!

 78. Marieke

  Wat ontzettend leuk om dit te zien zeg!

 79. Lotje

  Wat een leuke foto’s, word ik helemaal hebberig van!

 80. Evelien

  Wat superleuk om te zien! Ik heb toevallig vanochtend een Sleek oogschaduw paletje besteld, dus nu weet ik precies de weg die hij gegaan is voordat hij in mijn brievenbus komt! haha. erg leuk :blush:

 81. Michelle

  Wat leuk om te zien hoe dat eigenlijk gaat. Daar heb je normaal geen idee van. Vette spulletjes ook allemaal.

 82. Marieke

  Héérlijk al die producten! Tijd om eens een overval te plegen in Ede. Grapje 😉

 83. Marielle

  Dat miste ik wel bij mijn bestelling, nou ja eigenlijk OP mijn bestelling.. de Misslipgloss tape hihi

  • Miss Lipgloss

   Het is bij brievenbuspakketjes niet zo ivm diefstal bij PostNL 🙁

  • Ratna

   Waarom is dat zo ivm met diefstal?

  • Marielle

   Owww jaaa dat verklaard dan een hoop, Post pfff af en toe een drama 😉

  • Lin

   ik vind dat eigenlijk nogal een beschuldiging. Tuurlijk, het zal je ervaring zijn, maar je geeft nu een heel bedrijf ergens de schuld van.

  • Puck

   Met post gaat er echt ongelofelijk veel mis hoor. Ik werk nu als bijbaantje bij een read shop, en daar is ool een klein postkantoortje van PostNL, dus ik werk ook de hele dag met alles wat met post te maken heeft, en er gaat zoveel mis iedere dag. Bij brievenbuspost hoef je ook niet te tekenen ofzo, dus als die mensen dat tape zien denken ze misschien wel ‘hey dat is leuk’, en dan kunnen ze het gewoon jatten omdat je brievenbuspost niet kunt volgen met track&trace. Dus ik vind wel dat ze het recht heeft dat bedrijf te beschuldigen.

 84. Miranda

  oh wat ontzettend leuk om te zien en te lezen hoe het allemaal achter de schermen er aan toe gaat 😀

 85. Amber Kuipers

  Wat cool om te zien; altijd afgevraagd hoe zoiets in z’n werk gaat!

 86. Marikee

  Erg leuk om te zien! 🙂

 87. debby

  Ik zat me toevallig van de week af te vragen hoe dit nou bij jouw shop in zijn werk gaat! Ontzettend leuk om te zien. je staat er eigenlijk gewoon niet zo vaak bij stil hoe het nou allemaal werkt achter de schermen. Super leuk dus!

 88. Nanda Love

  Wat leuk om te zien zeg!
  Wat ik me afvraag hé, dus er zijn ook andere shops met een magazijn daar.
  Hoe is ’t geregeld rondom eventuele diefstal etc aangezien je zo door alle rijen kan lopen?
  En is er ook een balans 1 of 2x p j ?
  Zooo enorm leuk!
  Kijk die Anatomicals dan en de Balm Balm :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

  • Marleen

   ik neem aan dat er overal beveiligingscamera’s aanwezig zijn dat wanneer er dingen missen van welke shop dan ook dat het dan op de camera’s teruggekeken kan worden. 🙂

  • Miss Lipgloss

   Als er iets gestolen wordt, klopt de voorraad niet meer 🙂 Dus dat kunnen we meteen zien. Hetzelfde als je in een winkel werkt en daar iets jat uit de schappen. Daarnaast zit er op dit moment 1 persoon op de verzending van MissLipgloss, dus als er wat weg is weten we wie het gedaan heeft 😉

 89. Yak Man

  dit is echt leuk om te zien! Ik vroeg me al altijd af hoe webshops het eigenlijk doen, haha :).

  • Linda

   Het gaat natuurlijk niet bij elke webshop op deze manier hè 😉

   Inderdaad heel leuk om te zien!

 90. Michelle

  Wat ontzéttend leuk om te zien!! 😀
  Ik ben trouwens best nieuwsgierig naar hoeveel bestellingen er per week binnenkomen… Weet niet of dat ‘geheim’ is? Nouja, ben er wel benieuwd naar iig :).

  • Miss Lipgloss

   Dat is wel een beetje geheim ja, haha 😉 En het verschilt heel erg per week.

  • Manon

   Waarom is dat ‘geheim’ dan? 🙂

 91. Maud.

  ik wil graag de blush van sleek in Rose Gold bestellen maar er staat bij dat deze niet direct leverbaar is. Enig idee hoe lang het gaat duren voordat er een nieuwe voorraad binnen is? En is de gratis-verzending actie dan nog wel van toepassing?

  • Miss Lipgloss

   Die kunnen we niet kopen bij onze leverancier helaas. Voor al je vragen rondom bestellingen e.d. kan je contact opnemen met de Klantenservice, klantenservice@misslipgloss.nl, want ik weet dat verder niet! Je kan ook bellen naar het nummer wat op de site staat.

  • Rachella

   ik heb deze al besteld en betaald. wat nu?

  • Miss Lipgloss

   Mailen naar de klantenservice, zij kunnen je helpen!

  • Moniek

   Ik heb gemaild. Ze gaven aan dat hij wel weer leverbaar is, binnenkort. Ik moet echt huilen als dat niet zo is. Ik heb trouwens 2 besteld, beide even niet leverbaar. Maar ik vertrouw op de service, komt vast goed, en anders krijgen we het geld vast wel terug.

  • Rachella

   precies bij mij ook. als ze binnen komen is het wel het wachten waard! rose gold is erg mooi!

 92. Anissa

  wat een leuk artikel! grappig om te zien hoe alles dan eigenlijk in z’n werk gaat 🙂 en ik WIL die schattige honing beertjes!!!

 93. Floor

  JEAJ, ik heb het o so special palette besteld (:

 94. Desirée

  Echt heel erg leuk om te zien hoe het eraan toe gaat in ‘jouw’ magazijn!

 95. Merel

  Leuk om te zien! Mag ik nog wat vragen (ben niet nieuwsgierig hoor)? Hoort magazijn (en de medewerkers) ook bij DNZ of is dat ‘los’?

 96. Elize

  Echt een handig en leuk artikel!!