Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
12 april 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • eotd
 • eye of the day
 • face of the day
 • fotd
Een MissLipgloss artikel

Basic look met Urban Decay Naked Basics

head

In mijn review over het Urban Decay Naked Basics palet liet je ik al een look zien. Een vrij donkere, voor mij de meest voor de hand liggende look. Maar omdat het een echt ‘basics’ palet is wilde ik er ook eens een heel lichte look mee maken. Alsof je geen oogschaduw op hebt. Maar toch wel…

  map

Wat ik het mooie vind aan zulke looks is dat je eigenlijk maar heel weinig kleur draagt, want geen enkele kleur die ik heb gebruikt is donker, maar dat het er toch mooi opgemaakt en verzorgd uitziet. Heel anders dan wanneer ik totaal geen oogschaduw op mijn ogen zou gebruiken.

  P1110752

De combinatie van de matte tinten met de lichte highlighter vind ik erg mooi, en de nét wat donkerdere tint in de arcadeboog geeft een klein beetje diepte aan mijn ogen, wat ik toch wel erg mooi vind. Dat mis ik als ik geen oogschaduw draag. Wat ook zeker regelmatig gebeurt hoor, maar dit vind ik toch mooier en leuker.

  P1110754

Ik heb geen eyeliner of oogpotlood gebruikt, ik heb alleen met een heel dun kwastje de zwarte kleur uit het Urban Decay Naked Basics palet gepakt en die heel dun en zacht langs mijn bovenste wimperrand aangebracht. Het kan ook heel goed zonder, maar het geeft net wat diepte aan je wimperrand. Niet zo heftig als een eyeliner, maar het geeft toch wel net dat beetje extra.

  P1110757

De mascara die ik heb gebruikt is Essence I <3 Extreme Crazy Volume mascara.

     P1110766  P1110768      

Verder heb ik gebruikt:

 

 • Givenchy Mister Smooth Primer
 • Bourjois Healthy Mix Radiance Reveal in 51
 • Estee Lauder concealer
 • Essence All About Matt Fixing Powder
 • Sleek Face Form in Light – de blush & highlighter
 • Anastasia Brow Powder
 • Palmer’s lippenbalsem

Ik houd van deze look. Het is opgemaakt en verzorgd, maar niet té met een donkere ooglook. Soms voel ik me wat ‘naakt’ zonder oogschaduw, maar ik heb niet altijd zin om veel kleur of donkere tinten op mijn ogen te dragen. Dan is dit eigenlijk perfect! En zo makkelijk, want doordat je zulke subtiele tinten gebruikt, kan het eigenlijk niet misgaan.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.