Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
27 juli 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • atlantic road
  • barry m
  • Barry M Textured Effect Nail Paint
  • kingsland road
Een MissLipgloss artikel

Barry M Textured Effect Nail Paint

0000Hallo, spuit elf hierzo! Alle textuur lakjes heb ik inmiddels wel getest, als laatste was Barry M aan de beurt. Al eventjes heeft dit leuke merk vier Textured Effect Nail Paint die net weer even wat anders zijn dan de andere lakjes met structuur.

P1150834

De Barry M Textured Effect Nail Paint kosten €5,35 voor een vrij groot flesje van 10ml. Dit is net zo duur als de andere lakken van het merk, alleen zijn de ‘gewone’ lakjes (dus gewone Nail Paints) €3,99. Er zijn vier kleuren:

P1150854

Kingsland Road (roze), Atlantic Road (blauw), Ridley Road (mint) en Station Road (geel). Vier mint kleurtjes. Op een of andere manier vind ik dat ook juist lekkere kleurtjes voor een textuurtje.

P1150833

Je kan op deze foto al zien hoe de lakjes opdrogen…

P1150827

P1150829

Kingsland Road is heel licht marshmallow roze. Je kan hier de textuur goed zien. De lak blijft lichtjes glanzen, dat is wat de Barry M Textured Effect Nail Paints uniek maakt. Veel andere lakjes met textuur zijn mat of héél korrelig. Barry M Textured Effect Nail Paint blijven vrij subtiel en glanzen nog lichtjes. Het lakken gaat wonderbaarlijk makkelijk: gewoon zoals normaal, in twee dunne laagjes. Alle kleuren dekken ook prima in die twee dunne laagjes. Je ziet wel dat hier en daar wat minder textuur zit, maar ik vind dat zelf niet zo’n probleem. Vooraf het flesje goed schudden kan helpen, en de ‘deeltjes’ goed verdelen met je kwastje.

Drogen gaat vrij snel, maar je kan geen topcoat gebruiken! Dan gaat een groot deel van het textuur effect weg. Gewoon even wat meer geduld hebben dus.

P1150840

P1150843

Atlantic Road is licht babyblauw.

P1150846

P1150847

Station Road is geel, maar niet écht pastel. Het is ook geen heel felle kleur, het zit er een beetje tussenin. Deze heeft ook heel subtiele gouden glittertjes en is heerlijk zonnig. Echt een zomekleurtje – dat zijn ze eigenlijk allemaal.

P1150849

P1150850

Hm, mijn favoriet! Ridley Road is een lekkere mint kleur.

01

Wat een snoepjes! Door de textuur blijven ze lekker lang zitten en het korrelige verdwijnt ook niet na een paar dagen, dat blijft lekker stevig zitten.

P1150856

Barry M Textured Effect Nail Paint kosten €5,35 per flesje. En ik heb goed nieuws, want ik verkoop sinds een tijdje Barry M nagellak in mijn webshop! Je kan deze lakjes dus bij mij bestellen.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.