Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
12 juni 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Backstage commercial SylvieNails + interview

Gisteren was de persconferentie én commercialshoot van SylvieNails in München, een nieuw product dat Sylvie van der Vaart heeft gelanceerd. Ik was daarbij en heb in bovenstaande video het event vastgelegd. Én we mochten Sylvie ook eventjes spreken!

In het Duits vertelt ze trouwens dat ze vroeger kunstnagels droeg, maar dat dat uit de mode is én dat het slecht is voor je nagels. Ze wilde iets nieuws en moderns, omdat nagellak niet bij haar levensstijl past. Ze heeft geen tijd om het te laten drogen of te corrigeren, en toen dacht ze: dat moet anders. Er moeten stickers komen!

Zoals je al wel gemerkt had is het een andere video dan normaal! Ten eerste omdat ik iets nieuws wilde doen, gewoon een keer anders editen, en een event wat korter vastleggen in plaats van in tien minuten vloggen. Ten tweede omdat ik de afgelopen dag (ik ben nu nog op de hotelkamer in München, over een paar uur vliegen we terug naar Nederland) helaas nogal ziekig was. Ik wil daar verder niet over uitweiden (het is niet belangrijk) maar vandaar dat ik geen behoefte had om te vloggen en mezelf op de video te zetten 🙂 Het was wel ontzettend leuk, ik heb er van genoten. Sylvie is in het echt een ontzettend mooie (!), lieve en professionele vrouw en echt een poppetje om te zien.

Later deze week komt er een review online van de SylvieNails. Hoe ze werken, wat het precies is, hoe lang blijft het zitten met natuurlijk heel veel foto’s.. Je kan ze al wel online kopen in mijn shop 🙂 Ik heb ze de afgelopen weken al getest (in groot geheim, want gisteren mocht het pas officieel bekend gemaakt worden, haha!) en ik vind ze zelf heel erg leuk!


Na het interview even fototijd… Je verbleekt natuurlijk wel een beetje naast zo’n mooie dame, maar toch wel heel leuk 😀


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.