Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
9 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • babor
  • blush
  • Review
  • swatch
Een MissLipgloss artikel

Babor Super Soft Duo Blush

Blush is één van mijn favoriete beauty items. Ik heb een aantal favorieten waar ik nauwelijks van afwijk, maar het is altijd zo leuk om ’s ochtends de keuze te maken welke blush ik nu weer op ga doen. En elke keer ‘ontdek’ ik weer een nieuwe favoriet uit mijn blush collectie. Op dit moment ben ik dol op mijn nieuwe Babor Soft Duo Blush in 02 Rose. Dit is geen goedkope blush, hij is €25,50, wat ik prijzig vind, maar hij is dan ook wel echt heel erg mooi. Kijk maar eens mee naar de verpakking!

Wanneer je het chique gouden doosje opent, zit er een spiegeltje in, een kwastje én een klepje die de blush beschermt. Op die manier loop je niet het risico dat je met de kwast de blush beschadigd. Daar is over nagedacht, en ik vind het altijd heerlijk als ik ontdek dat producten dit soort ‘foefjes’ hebben. Die kleine details die het product net iets meer waarde geven. Kennen jullie dat?

De blush bestaat uit twee kleuren, lichtroze en donkerroze. Er zijn verschillende manieren om deze blush te gebruiken. Je kan de twee kleuren apart gebruiken, dus de lichtroze als blush of de donkerroze. Je kan ze allebei in één keer gebruiken om lichtjes te shapen. Dus de donkerste roze nét onder je jukbeenderen en de lichte roze er net op. Je kan ook gewoon met je kwast helemaal over de blush heen gaan zodat de twee kleuren mengen. Net waar je zelf zin in hebt en waar je tijd voor hebt. Ik gebruik ze vaak los van elkaar, en dan onder elkaar op mijn gezicht. Wel goed blenden natuurlijk, je wil geen roze strepen op je snoetje.

De kleuren zijn compleet mat, zonder shimmer of glans. Dat is goed, want de kleuren zelf zijn natuurlijk al vrij opvallend. Er zit veel pigment in, je hoeft met je kwast de pan alleen maar lichtjes aan te raken om genoeg kleur op je kwast te krijgen. Dat is natuurlijk een groot pluspunt, op die manier heb je maar heel weinig blush nodig en zo doe je enorm lang met het product. Ook ziet de kleur er op het gezicht heel mooi uit, net als op de swatch op mijn hand die je hier boven kan zien. De blush blijft lang zitten, wanneer ik ’s avonds mijn make-up er af ga halen zit ‘ie er nog op. Zoals het hoort!

De blush kost dus €25,50, wat wel een groot bedrag is. Ik vind hem het geld waard, maar ik begrijp ook als je het er niet voor over hebt. Deze blush heeft niet zoveel bijzonders, maar juist daarom is het een erg goede basic blush, gewoon een standaard product in je make-up routine. Binnenkort zien jullie een face of the day met deze supermooie blush.

Super Soft Duo Blush – Tweekleurige poederblush waarmee je een oplichtend effect kan maken en een schaduw aan kan brengen. Ook in dit product zit een liftend complex. In 01 Terra, 02 Rose, 03 Peach, 04 Mauve. €25,50


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.