Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
9 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • b academy
  • pascale tesser
  • visagie
Een MissLipgloss artikel

B Academy eindshoot video

Op 25 april was ik aanwezig bij de eindshoot van de B Academy Make Up Course. De eindshoot is de allerlaatste shoot die gedaan wordt, en is dus ook de laatste dag voor de visagie ‘studenten’. Ze maken een model op voor een echte shoot. Ik kwam die dag kijken omdat ik zelf in september ga beginnen met de Make Up Course, en ik maakte voor jullie een filmpje. Ziet het er niet geweldig uit? Wanneer ik het terugkijk, krijg ik echt kriebels. Ik wil dat ook! Het was ook echt een superleuke dag, iedereen daar is heel serieus en vol ambitie bezig met make-up. Een plek waar niet iedereen je raar aankijkt als je zegt dat make-up je passie is, als je van make-up je werk wilt maken of als make-up al je werk is. Dat is een keer wat anders! Ik kan dan ook niet wachten tot september, tot ik zelf elke week les krijg!

In september begin ik dus aan een 16-weekse visagie opleiding bij B Academy, met als docente Pascale Tesser. Hierover horen jullie later nog veel meer, en ik ga jullie wanneer ik met de opleiding bezig ben, elke week updaten over wat ik geleerd heb en hoe de opleiding in elkaar zit. En pssst, ik begin toevallig tegelijk met de lieve Nikkie!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.