Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
17 december 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

B Academy eindshoot + je mag langskomen!

Aanstaande maandag is het al zover, ik heb dan mijn eindshoot bij B Academy. Dat is meteen ook de afsluiter van mijn visagie opleiding daar, en dan krijg ik mijn certificaat. Ik ben op dit moment druk bezig met mijn moodboard – die krijgen jullie natuurlijk nog te zien, eer komt ook nog een verslagje van mijn tussenshoot hier op de site – en heb er vooral veel zin in. Nu even aandacht voor de meiden die de visagie opleiding misschien willen doen bij B, of voor meiden die gewoon nieuwsgierig zijn hoe het er daar allemaal aan toegaat. Je mag namelijk komen kijken bij de tussenshoot, zondag en maandag! Lees verder voor meer informatie.

De shoots zijn aanstaande zondag en maandag, de hele dag. We zijn vooral tussen 10 en 14 druk bezig met de visagie en de shoot. Het is een professionele shoot, mt professionele modellen, een professionele fotograaf (Jan Andraschko) en – haha!- professionele visagisten, wat zo mogen we onszelf noemen na de opleiding, ook al begint alles dan pas voor ons.

Vind je het leuk om te komen kijken? Zelf ben ik er maandag. Stuur dan een mailtje naar mijn docente Pascale (pascaletesser@hotmail.com). Ik raad je aan lekker vroeg te komen, dan kan je alles meemaken. Als je komt, neem dan een camera mee, dan kan ik hier op de site de foto’s zetten! B Academy bevindt zich in Amsterdam Bijlmer en het is op loopafstand van station Bijlmer ArenA en er is gratis parkeergelegenheid.

Ik heb zelf in april bij de eindshoot wezen kijken en toen heb ik me ingeschreven voor de opleiding, ik vond het zo geweldig 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.