Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 februari 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • anarchy for her
  • axe
  • bodyspray
  • deodorant
Een MissLipgloss artikel

Axe Anarchy For Her

Axe. Mannen. Stoerheid. De twee eerste woorden die bij me opkomen als ik aan het merk denk. Máár. Over een paar weken is er ook een heuse dames bodyspray van Axe te koop! Axe Anarchy for Her, en deze gaat €4,19 kosten.

Ik was meteen nieuwsgierig. Axe is natuurlijk een ontzettend bekend merk en heeft altijd erg opvallende reclames. ‘The Axe Effect’ gaat om het effect dat de Axe producten zouden hebben op de dames. Ze vallen in de reclamecampagnes altijd bij bosjes neer voor de mannen. Een beetje goedkoop, maar ook wel weer grappig. Axe overdrijft enorm en neemt zichzelf niet al te serieus. Maar goed, de geur! Ze heet ‘Anarchy’ en zit in een wit met roze verpakking. De bovenkant kan je open en dicht draaien, heel praktisch. Geen geklooi met een dop die je kwijt kan raken!

Ik was eigenlijk aangenaam verrast door de geur. Ik gebruik zelf niet vaak deosprays, maar alleen sticks. Geparfumeerde deodorant of bodysprays (zoals die van Fa, 8×4, dat soort merken) vind ik vaak zo cheap ruiken en dat gebruik ik echt nooit. Dus ik was wel nieuwsgierig of dit ook zo’n cheapy geur zou zijn (daar ging ik eigenlijk wel van uit). Maar niks is minder waar. Verrassing! De geur vind ik erg lekker. Ik ruik bramen, peren, meloen, bloesem, vanille en musk. Musk! Aaah! Lekker! Axe deed inspiratie op bij grote modehuizen als Marc Jacobs, Dior en DKNY. De geur is alles behalve goedkoop. Of ehh, de prijs is wel goedkoop, maar de geur zelf ruikt juist lekker chic. Dat verraste me! Ik gebruik hem niet als deodorant, maar echt als bodyspray als ik al deodorant hebt gebruikt. Gewoon voor een lekker geurtje.

En natuurlijk is er ook gewoon een mannenvariant die ik meteen naar mijn vriend heb doorgespeeld. Deze ruikt ook echt erg lekker! Net als de damesvariant lekker houtig, mysterieus. Fruitig, kruidig en houtig. Granaatappel, bosbessen, kumquat, nootmuskaat en sandelhout. Sandelhout! Daar ben ik gek op. Geinspireerd door Paco Rabanne en Jean-Paul Gaultier.

Ik vind dat Axe met Anarchy echt een goede stap heeft gezet, het zijn twee erg stijlvolle geuren die heerlijk ruiken. Ze matchen ook mooi met elkaar, wat ook wel fijn is! De dames bodyspray kost €4,49, de heren bodyspray €3,99 en de antiperspirant kost €4,19.

Ik heb trouwens iets tofs geregeld! Je krijgt bij besteding vanaf €20 in mijn webshop de Anarchy for Her gratis bij je bestelling (geregeld vanuit de VS!). Cadeautje 🙂

En zet hem voor daarna maar gewoon op je wishlist, want de geuren zijn yum, en de prijzen heel erg oké!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.