Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
6 januari 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Dior
  • diorshow 360
  • mascara
  • nieuw
Een MissLipgloss artikel

Apart! De Diorshow 360 mascara

Cosmeticamerken komen elk seizoen weer met nieuwe producten, met nieuwe kleuren, nieuwe verpakkingen, nieuwe formules. Maar ook aparte ‘gadget’-cosmetica hebben we al gezien, zoals de trillende mascara, en de gekke mascara van Givenchy. Na de superbig brushes, de trillende mascara’s en de fibergoedjes, dacht ik dat het niet gekker kon. Maar toch wel! Dior heeft in haar voorjaarcollectie namelijk een mascara met een soort DNA helix kwastje (hij doet me ook erg aan rupsen denken) én… hij draait ook nog eens rond.

De tekst die er bij staat op Sephora.com:

What it is: A volume-boosting, lengthening, and curling mascara with a spinning wand. What it does: This professional mascara mimics a makeup artist’s application technique for a perfect 360-degree lash-styling effect. Featuring a patented double-helix brush with extra-smooth fibers and a sculptable wax formula, this mascara features a spinning brush that rotates in both directions to adapt to every need, whether you’re left- or right-handed or you want to pump up upper or lower lashes.

Bij deze mascara rijzen er heel veel vraagtekens in mij op, maar nog wel de meeste bij de uitspraak ‘This professional mascara mimics a make-up artist’s applicaton technique.’ Draait een visagist haar mascaraborsteltje rond? Huh? Ik begrijp er niks van!

Dit is dus hoe het borsteltje er uit ziet. En het bewijst maar weer dat je een product altijd moet testen voor je zegt dat het stom is en niet werkt, want toen ik dit filmpje zag van een vrouw die de Diorshow mascara test, dacht ik: Hey, dat ronddraaiende werkt best goed…

Wat het ronddraaien in combinatie met het rupsenborsteltje doet, is je wimpers als het ware heen en weer bewegen, dat kan je op het filmpje goed zien. En dat doet een visagist dan weer wel, maar echt op een heel andere manier, en twee kanten op. Dat is gewoon het bekende zigzaggen bij de aanzet van je wimpers, dat kan iedereen! Alleen bij de Diorshow mascara hoef je zelf niks te doen.

Hoe duur de mascara gaat zijn in Nederland, weet ik nog niet, maar in Amerika kost hij $36, dat is zoals je in het filmpje kan zien een stuk duurder dan de gewone Diorshow mascara. Dat zit hem ongetwijfeld in de verpakking (dat kost veel meer geld om te maken) en misschien een tikje in de formule.

Ik ben heel nieuwsgierig geworden en ga hem reviewen, want zou dit nou écht zo goed werken als bij het meisje op het filmpje? Ik ben benieuwd!

Edit: ik heb de mascara in huis! Time for some testing, ben super benieuwd!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.