Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
29 oktober 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Anatasia Bold & Beautiful Kit

P1140583Anastasia kennen we allemaal als hét merk met de goede wenkbrauwproducten, maar ze hebben ook andere mooie make-up. Vandaag wil ik je de Anatasia Bold & Beautiful Kit laten zien met daarin twee ‘boekjes’ met een oogschaduwpalet en boekje met daarin alles voor mooie wenkbrauwen.

Anatasia Bold & Beautiful Kit – de eerste indruk

P1140578

Anatasia Bold & Beautiful Kit kost €54,95, wat ik wel een lieve duit vind. Dat betaal ik met plezier voor een geweldig mooi oogschaduw palet, een superluxe highlighter of iets wat wat mij betreft het geld waard is. Ik vind het veel geld voor make-up (ik geef het makkelijker uit aan parfum of skincare), dus deze Kit moet wel echt iets bijzonders zijn moet het zoveel geld waard zijn.

P1140579

Anatasia Bold & Beautiful Kit is een soort houder met twee ‘boekjes’ er in. Het is gemaakt van zwart mat karton met gouden versieringen. Ik vind het jammer dat het van karton is, dat beschadigt snel en maakt dat het niet echt producten zijn om mee te nemen in je toilettas. Dat vind ik wel jammer, want ik vind het juist heerlijk om fijne producten met me mee te slepen de hele wereld over. Dat zou ik bij deze paletjes niet doen.

P1140580

Informatie op de achterkant van het doosje. Vol.1 is Bold Brows met daarin een Brow Powder, Pomade, Mini Duo Brush & Mini Tweezers voor de perfecte wenkbrauwen. Vol. 2 is Beautiful Eyes, met vier matte en glanzende oogschaduws voor elke soort look; van nude tot smokey.

P1140582

Het ziet er wel mooi en chic uit zo. Pretty!

P1140583

Bold Brows & Beautiful Eyes

Anatasia Bold & Beautiful Kit – Bold Brows

 P1140585

Wanneer je het Bold Brows doosje open doet zie ej dit. Ik vind het er door het karton een beetje cheap uitzien, maar verder heeft het een goede uitstraling. Er zit een ‘Pommade’ in, wat een soort gekleurde wenkbrauwgel is, een licht wenkbrauwpoeder (dat veel lichter is dan de Pommade), een mini pincetje en een kwastje.

Als eerste vind ik het niet zo goed dat deze Kit maar in één kleur verkrijgbaar is. Voor mij is deze lichte wenkbrauwpoeder net iets te licht en dat zal voor veel dames zo zijn. De Pommade is net weer een tikje te donker.

P1140586

P1140588

Het kwastje vind ik ronduit geweldig. De haartjes zijn exact stevig genoeg en het borsteltje is ook perfect. Zo’n goed wenkbrauwkwastje zocht ik nog, yes!

P1140589

De mini pincet vind ik ook erg goed. Doet het super, is makkelijk in gebruik en super klein, dus ideaal om mee te nemen.

P1140695

Op deze foto draag ik niks in mijn wenkbrauwen.

P1140720

Hier draag ik de wenkbrauwpoeder en de Pommade. Zoals je ziet valt het poeder een stuk donkerder uit dan in het doosje, dat valt weer mee!

P1140696

Zonder product.

P1140719

Met de producten uit het Bold Brows setje. Zowel het poeder als de Pommade vind ik supergoed werken. Precies zoals ik van Anastasia gewend ben. Ik ben al jaren dol op de wenkbrauwpoeders van Anastasia en die gebruik ik ook heel veel, dus hier had ik al op gehoopt! De Pommade gebruik je trouwens door met het borsteltje er even zachtjes in te dippen en dat vervolgens door je wenkbrauwhaartjes te kammen. Makkelijk!

P1140721

Ik vind de producten te gek, maar zoals ik al zei vind ik de kleurkeuze wat twijfelachtig en het is echt geen paletje om mee te nemen. Dat vind ik superjammer. Het was beter geweest als de poeder en Pommade in het doosje nog ‘los’ hadden gezeten zodat je ze er uit kon halen om in je toilettas te doen. Nu is het echt alleen iets voor thuis. En ik vind het karton toch wel een beetje een goedkope uitstraling hebben.

Anatasia Bold & Beautiful Kit – Beautiful Eyes

P1140590

Het Beautiful Eyes paletje bevat vier naturel tinten. Een matte higlighter, een glaznende roze kleur, een zandkleur met glitter en een zwarte kleur met gouden glittertjes. Mooie combinatie maar ik had liever in plaats van de roze kleur een glanzende lichte warme highlighter gehad. Hiermee kan ik toch niet helemaal een look naar mijn smaak maken.

P1140595

De kwast is van goede kwaliteit en super bruikbaar. De ene kant is gewoon plat, de andere kant is een pencilkwast.

P1140591

P1140592

De kleuren.

P1140597

Mooi, maar niet héél bijzonder of indrukwekkend. Wel geschikt voor zowel heel lichte als superzware smokey looks.  

P1140725

P1140726

Deze look maakte ik er mee. Ik stoor me er aan dat ik geen lichte glanzende highlighter heb kunnen gebruiken, dat maakt de hele look een beetje flets, het mist echt iets, vind ik. De kwaliteit van de oogschaduws is trouwens heel prima. Goed gepigmenteerd, blend vrij makkelijk (al had ik soms wat moeite met de zwarte kleur) en blijft prima zitten in combinatie met oogschaduwbasis.

P1140727
Deze foto’s maakte ik voor ik mijn extensions kreeg.

Ik draag verder Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster, P2 poeder en Bourjois Cream Blush in 02.

Anatasia Bold & Beautiful Kit – conclusie

P1140598

Hmm, ik ben gematigd enthousiast over de Anatasia Bold & Beautiful Kit.

Pluspunten

 • Verkrijgbaarheid – Anastasia is bij Douglas te koop
 • Bevat kwasten van heel goede kwaliteit
 • Het kleine pincet is goed en super handig
 • De pigmentatie van de producten is heel goed
 • Oogschaduws blenden makkelijk

Minpunten

 • De paletjes zijn gemaakt van karton, wat een goedkope uitstraling geeft, maar wat ook snel stuk gaat en daardoor zijn de paletjes niet geschikt om mee te nemen wat ik erg jammer vind
 • De ‘boekjes’ zijn niet zo handzaam
 • Er is maar een soort te koop en de wenkbrauwkleurtjes zullen zeker niet voor iedereen geschikt zijn
 • De Pommade is erg donker
 • Ik mis wat kleurtjes in de Beautiful Eyes, ik vind de kleurencombinatie niet echt een hit
 • Bijna €55 is erg veel geld voor een kit waar wat mij betreft nogal wat aan ‘mankeert’

Iets voor jou als…  je op zoek bent naar een leuk setje met wenkbrauw- en oogproducten en als de kleuren je erg aanspreken en als je producten toch niet mee op reis neemt

Skippen als… je net als ik liever geld uitgeeft aan een supermooi ‘luxe’ palet dat je ook makkelijk mee kan nemen en dat qua kleurencombinaties perfect bij jou past

Anatasia Bold & Beautiful Kit is voor €54,95 bij Douglas te koop.

 

 

 

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.