Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
3 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • anastasia
  • eotd
  • mascara
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Anastasia Lash Lifting Mascara

Simpel. Deze mascara belooft volle wimpers met een mooie krul. Dat is wat ik zoek in een goede mascara, dus ik was benieuwd. Ik heb hem van de Anastasia webshop, maar volgens mij kan je hem ook gewoon bij de Douglas kopen. In Amerika is ‘ie $22, dus hij zal in Nederland ook tussen de twintig en vijfentwintig euro kosten.

De mascara zit in een hele simpele verpakking. Zwart, glanzend, weinig poespas. Prima, want de verpakkingen van mascara’s doen me eigenlijk altijd vrij weinig. De borstel is geen bijzondere, het is een echte ‘ouderwetse’ mascara borstel, die ik eigenlijk altijd nog het fijnste vind. Die kam mascara’s werken bij mij niet goed.

De foto’s!

Zonder mascara:

Met de Anastasia Lash Lifting mascara (krultang gebruikt):

Ik ben heel, heel erg blij met deze mascara. Het is echt de beste die ik na  Max Factor False Lash Effect heb gehad. Ik denk dat ik hem zelfs nog wat fijner vindt dan de FLE, omdat ‘ie meer volume geeft en minder klontjes. Op de foto’s heb ik twee laagjes op. Ik breng dan eerst een laag aan, ga naar het andere oog zodat het eerste laagje kan drogen en breng dan nog een laag aan. Nog meer lagen is niet mooi, want dan krijg je spinnenpoten.

Vinden jullie de look op de foto’s trouwens mooi? Ik heb Lime Crime oogschaduw gebruikt op mijn ogen, en in mijn wenkbrauwen de Anastasia Medium Ash Brow Powder.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.