Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
25 februari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geshopt
  • Lush
  • MAC
Een MissLipgloss artikel

Amsterdam geshopt

Ik ben gisteren met een vriendinnetje wezen shoppen in Amsterdam! Heb niet veel gekocht, we hebben vooral lekker rondgekeken buiten de Kalverstraat om. En natuurlijk bij de MAC store en Lush geweest!

Ocean Salt en Jumping Juniper. Ocean Salt is een gezichtsscrub met limoen en citroen, ruikt heel fris en is blauw van kleur. Het ruikt alleen naar… de tandarts! Ik heb hem nog niet gebruikt, dus eens even kijken hoe die bevalt. Heb een klein potje (240 gram geloof ik), was iets meer dan €10. Jumping Juniper is een shampoo bar tegen vet haar! Ruikt superlekker en ik hou echt van shampoo bars. Was €8 nogwat. M’n vriendin heeft een Hybrid shampoo bar genomen, haar eerste Lush product! 🙂

Wij!

Ik ben ook bij de MAC store geweest voor advies qua foundation. Zoals jullie weten gebruik ik al jaren Everyday Minerals foundration, maar mn huid is een ramp de laatste tijd: het is zo ongelooflijk droog! Ik heb heel veel velletjes terwijl ik niks anders doe dan normaal. Heb al nieuwe Clinique producten gehaald voor mijn droge huid (vertel ik jullie later), dus ik hoop dat dat helpt. Maar met zo’n droge huid is een poederfoundation de slechtste soort foundation die je kan gebruiken… Dus ik ben even info gaan inwinnen bij MAC 🙂 Ik ga nu voor de nieuwe Studio Sculpt foundation, dit is een foundation met hydraterende bestanddelen en zonnefactor. De MAC visagiste heeft de SS foundation bij me gebruikt en hij is zó romig en zacht! Hij maakt m’n huid heel mooi zacht en dewy. Heb er vandaag dus de hele dag mee rondgelopen en ik ga hem aanschaffen. Hij kost €29, vrij prijzig, maar het is een grote tube en ik heb maar een bolletje ter grootte van een erwt per keer nodig. Het was voor de visagiste wel  lastig om de goede kleur te kiezen, mijn gezicht heeft namelijk rode ondertonen en mijn lichaam gele. Daar vertel ik jullie later wel meer over, ik ga nu in ieder geval voor de MAC Studio Sculpt foundation. Als ik hem in huis heb, leg ik jullie meer uit!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.