Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
7 februari 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • ah
  • allerhande
  • allerhande voor kids
  • appie
Een MissLipgloss artikel

Allerhande voor Kids

Advertorial – Ik kook zelf bijna elke dag met een recept uit de Allerhande en sinds 4 februari is er ook de Allerhande voor Kids! Zo kan je samen kiezen uit allerlei leuke, lekkere en makkelijke kinderrecepten en samen in de keuken staan. Samen met Sem, zoontje van mijn vriendin Debbie, dook ik de keuken in. Check de video om te kijken hoe leuk dat was. En check zeker Allerhande voor Kids als je zelf aan de slag wil!

Ik ben zelf dus al gek op de ‘gewone’ Allerhande recepten, en Allerhande voor Kids is nog veel leuker. Het ziet er leuk uit, staat vol met kindvriendelijke recepten die ook nog eens echt heel lekker zijn. Wat ik leuk vind aan Allerhande voor Kids is dat je zo leuk stap voor stap door de recepten scrollt. Alles ziet er mega leuk uit, niet alleen voor kinderen, ik heb er ook plezier van (en ik maak stiekem zelf ook gewoon recepten uit de Allerhande voor Kids). Het is makkelijk, simpel maar vooral superleuk. Echt een aanrader!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.