Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
2 januari 2014 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Alessandro Nail Graffiti

P1190210Nail art is hip, hartstikke leuk en hoeft – zoals je inmiddels wel weet – echt niet altijd moeilijk te zijn. Op de beurs in Utrecht spotte ik Alessandro Nail Graffiti en dit leek me zo leuk dat ik een setje en drie losse stiftjes meenam. Het effect is onwijs leuk en het werkt mega makkelijk!

P1190207

De Alessandro Nail Graffiti setjes (met daarin een zwarte matte nagellak en een neon nail art stift) kosten €9,95. Ik heb drie losse stiftjes op de beurs gekocht, maar volgens mij kan je die normaal gesproken niet los kopen.

  P1190211

Het setje. Ziet er leuk uit!

P1190212

Hoe het werkt: je lakt je nagels met de matte lak, laat dit heel goed drogen, en dan kan je er op tekenen met de neon stift.

 P1190218

Twee laagjes van de matte nagellak. Het is niet super mat, meer en soort ‘schoolbord mat’, als je snapt wat ik bedoel. De lak dekt prima in twee lagen en droogt ook heel snel.

  P1190223

P1190226

Tadaaaa! Kijk nou hoe leuk dat er uit ziet, net als krijt op een schoolbord! Het is echt heel erg gemakkelijk, het zijn gewoon stiftjes. Je kan dit zo laten, maar met een topcoat er over gaat het glanzen en blijft het langer zitten. Je kan natuurlijk ook een matte topcoat gebruiken hiervoor.

P1190229

Ik gebruikte een glanzende! Dit geheel blijft erg lang zitten. Ik draag het hier op mijn natuurlijke nagels (dus zonder gelnagellak) en het heeft er vier dagen perfect op gezeten, toen kreeg ik langzaam wat tipwear.

Ik vind de Alessandro Nail Graffiti setjes ontzettend leuk! Je kan de setjes kopen bij Alessandro verkooppunten, maar niet bij alle – zo zijn de niet bij Douglas te koop.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.