Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
12 februari 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • adidas for women
  • douchegel
  • getest
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Adidas for women showergel

Adidas ken je ongetwijfeld van de budget herengeurtjes, maar nu hebben ze ook voor ons lekkere douchegels! Niet alleen lekker, ook erg budgetproof, want ze kosten maar €2,99. Er zijn vier soorten, en ik laat je vandaag kennis maken met Happy, Fresh en Relax.

De verpakking is sportief en past erg goed bij Adidas. De verschillende soorten hebben allemaal een andere kleur en een silhouet van een vrouw erop die past bij de variant. Zo staat op ‘happy’ een springend meisje, op ‘relax’ een dame in een zen-houding en op ‘fresh’ een dame die ehh.. met haar armen wijdt de lucht in kijkt. De kleuren passen ook goed bij de soorten.

Dit is Fresh! De perfecte douchegel voor ’s ochtends. Alle Adidas douchegels zitten in een fles zonder dop, heel praktisch! Er zit zo’n klepje op voor de opening en op die manier kan je makkelijk en snel de douchegel er uit krijgen. Fresh ruikt ehm, eh, lekker fris! Nogal logisch. De geur is verrijkt met munt om lichaam en geest te helpen afkoelen. Mijn favoriet als ik net uit bed kom, en je vriendje kan deze ook prima gebruiken, ik vind hem best wel uniseks.

Adidas noemt deze douchegels ‘hydrating’, maar daar ben ik het niet echt mee eens. Er zit gewoon SLS in, wat ik wel had verwacht, ze zijn maar €2,99 per stuk. Ook bevat het veel parfum. Als je een heel droge of gevoelige huid hebt kan je deze douchegels beter skippen. Ik merk dat mijn huid er wel wat trekkerig van wordt. Toch vind de prijs-kwaliteit verhouding prima. Ze zijn ook zuinig in gebruik.

Dan ‘Relax’, om lekker te ontspannen. De noten van de geuren kan ik nergens vinden, maar volgens mij zit hier lavendel in. Verder ruik ik gewoon veel soorten bloemen en ook wat kruiden. Fijn om ’s avonds voordat je gaat slapen te gebruiken.

Als laatste mijn favoriet, qua verpakking en geur! Ik vind de kleur van deze douchegel gewoon heel leuk, ook met die bubbeltjes erin. Ik houd van oranje. En de geur… heerlijk fruitig en zoet. Héél zoet, doet me ook wel een beetje denken aan de zoete Lush zepen. Maar dan heel erg budget. Deze vind ik echt het lekkerst!

Wat mij betreft zijn dit superleuke budgetproducten, heerlijk geurend voor onder de douche. Wel een tikje uitdrogend voor je huid, maar de prijs kwaliteitverhouding vind ik prima. Fijne basic douchegels met heel lekkere geuren in handige verpakkingen. De Adidas For Women douchegels kosten €2,99 en zijn gewoon bij de drogist te koop!

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.