Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
29 januari 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • addy van den krommenacker
  • C7
  • fashion
  • fashion week
Een MissLipgloss artikel

Addy van den Krommenacker @ AIFW


Zoals ik gisteren aankondigde ging ik naar de Addy van den Krommenacker show op de Amsterdam International Fashion Week. De Fashion Week is een week waarin de nieuwe collecties van de grote Nederlandse designers worden geshowed. Dat is altijd vooral veel zien en gezien worden, iets waarvan je moet houden! Ik vind het heerlijk en heb gisteren ontzettend genoten van de show van Addy, wat kwamen er prachtige designs voorbij… Vooral de jurken met veel glans en glitter vind ik helemaal geweldig. Mijn favoriete jurk komt langs op 1:58. Het hondje in het filmpje is van Clayton, wat een schatje he? De video is trouwens gemaakt met de Nokia C7 (die je nu kan winnen), zoals je kan zien is de kwaliteit van de videocamera HD, echt super kwaliteit!

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.