Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
10 juli 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Aboutmystyle.com

Schermafbeelding 2013-07-08 om 16.55.16Advertorial – Ik ben gék op Instagram en maak de hele dag door foto’s van bijna alles wat ik zie. Net nieuw is Aboutmystyle.com, een website en app waar je elke dag foto’s kan delen binnen een bepaald thema. Een soort Instagram, maar dan met een dagelijks thema. Ontzettend leuk én verslavend! Vandaag is mijn thema aan de beurt, ‘Your Latest Buy!’ waarbij je deel wat je als laatst gekocht hebt. Goooo!

Schermafbeelding 2013-07-08 om 16.56.29

Elke dag is er een ander thema, die soms beautygerelateerd zijn, maar soms ook over iets heel anders gaan. Bijvoorbeeld op 25 juni was het thema ‘ It’s a ring thing’ waar iedereen zijn of haar ring deelde. Zie je de mijne?

Schermafbeelding 2013-07-08 om 16.56.42

Afgelopen maandag was het thema ‘Budget make-up’. Mega leuk om te zien hoe creatief iedereen is, je krijgt er zelf ook weer inspiratie van.

Regelmatig worden er leuke winacties georganiseerd. Zo wordt er vandaag een ZARA giftcard verloot onder de mensen die een foto uploaden in ‘My latest buy` stijl. Ik ben benieuwd naar jullie laatste aankopen!

Vandaag is het thema dus ‘Your latest buy’, deel dus vandaag wat je laatste aankoop is! Dit kan je online op de website van About My Style doen, maar je kan ook de app op je iPhone downloaden. Binnenkort komt er ook een voor Android.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.