Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
12 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • 88 warm palette
  • eotd
  • How To
Een MissLipgloss artikel

88 Warm Palette – hoe ik hem gebruik

Mijn beste cosmeticakoop ooit is absoluut mijn 88 warm palette. Ik ben dol op natuurtinten en vind het leuk om daar mee te spelen. Ik zie wel eens meiden die ook elke dag natuurtinten gebruiken maar dan gewoon elke dag een zelfde look maken. Ik vind het juist heel erg leuk om met die tinten – waarvan je denkt dat je niet kan experimenteren – elke dag een andere look te maken. In de loop van de tijd heb ik ontdekt dat er een aantal kleuren in het palet zijn die ik heel vaak gebruik. En daarom wil ik vandaag laten zien welke kleuren ik op welke manier gebruik, en ook welke kleuren mijn favorieten zijn. Kijk hier voor meer informatie en swatches van alle kleuren.

Ik heb dit gedaan door middel van cijfertjes in het palet te zetten (natuurlijk in photoshop en niet in real life 😉), zodat jullie kunnen zien welke kleuren ik waarvoor heb gebruikt.

1 – Highlighter, in binnenste ooghoek of als superlichte kleur op ooglid

2 – Als middelste kleur op bewegend ooglid

3 – Als donkerste kleur in buitenste ooghoek, arcadeboog en/of liner


Klik op de foto voor een grotere weergave


De kleuren waar een roze hartje bijstaat zijn mijn favoriete kleuren. Ik heb ze nog even voor jullie geswatched. Eerst de lichte kleuren, dan de donkere. Vooral de kleur waar je al een stukje pan ziet (dat is de vierde van links op de swatch foto) is mijn favoriet. Ik gebruik die het allermeest en ben er echt dol op. Als iemand weet of MAC hier bijvoorbeeld een dupe van heeft (eigenlijk is deze uit het 88 palette dan een dupe, maar jullie snappen wat ik bedoel) dan hoor ik dat heel graag. Hij is heel erg mooi als highlighter onder de wenkbrauw, maar ook als lichte kleur in de binnenste ooghoeken.

De allerlichtste en meest shimmery kleur uit het palette is de tweede van links op de swatchfoto, dat is in het palette de derde rij en dan twee naar onderen. Het is een spierwitte kleur met héél veel glittertjes erin. Deze gebruik ik vaak helemaal in de binnenste ooghoeken, echt een heel klein beetje. Vind hem zo mooi!

Ik heb even wat eye of the days opgezocht die ik maakte met het 88 warm palette. Op een rijtje, hieronder!


Dit is mijn favoriete look!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.