Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
29 mei 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • lipstick
  • lookx
  • MAC
  • make up for ever
Een MissLipgloss artikel

5 Lipsticks voor de zomer

De zomer is in zicht en dat betekent zeker niet dat je alleen nog maar lipbalsems en -glossjes moet dragen. Lipsticks zijn juist hartstikke fris en zomers! Ik ga je vandaag vijf nieuwe zomerkleuren van verschillende merken laten zien.

 

In de doosjes… Alle vijf heel verschillend! Sisley super kleurrijk, Sensai, MAC en MUFE strak zwart en Aveda natuurlijk blauw. Leuk om te zien!

Uit het doosje! Ook heel verschillend, en dat zijn ze qua kleurtjes ook. Ik heb alle kleuren op mijn lippen geswatcht en er een full face foto bij gedaan, maar ik wil alvast even zeggen dat ik de foto’s maakte aan het einde van de dag. Mijn make-up zat er al negen uur op, dus is niet compleet vlekkeloos meer. Just so you know!

Dit is de MAC Sheen Supreme Lipstick in Happy Hibiscus. Sheen Supreme lipsticks zijn heel romige lipsticks die meer  voelen als een lippenbalsem.

Prachtig, bleek glanzend roze

Maar… oh. Da’s niet zo mooi, haha! Mijn gezichtshuid is veel te donker voor deze lipstick. Wel voelt ‘ie heerlijk aan op mijn lippen, heel zacht, als een lippenbalsem. Hij glijdt er wel vrij snel af omdat het zo romig is. MAC Sheen Supreme Lipsticks kosten 20,-.

Make Up Forever lipstick! Mijn eerste van dit merk. Deze lipsticks kosten 22,20, een lieve duit. En dus verwacht ik er ook wel wat van! De kleur heet N27.

Mwah… niet dekkend.. De kleur is op zich wel rmooi, fel roze met paarse glittertjes.

Nee, dit is niet zo mijn kleur. Ik vind het jammer dat ‘ie niet zo dekkend is, het is echt een waasje kleur op mijn lippen. Waarschijnlijk is dat gewoon de formule van de lipstick, maar ik houd er niet van. Daarnaast blijft het ook niet bepaald lang zitten. Jammerrrrr!

Ook mijn eerste Aveda lipstick ooit, in de kleur 904 Oyster Pink. Ziet er prachtig uit! Alleen de stick vind ik een beetje armoedig, dat plastic. De Aveda lipstick kost 19,50.

Oehhh… mooi! Ik houd van dit soort tinten. Bleekroze, richting nude, met een subtiel glittertje.

I like! In het echt zag het er wel mooier uit, ik vind dat de glans op deze foto niet zo mooi is. Een mooi medium dekkende kleur, die een natuurlijk effect geeft. Het is trouwens een erg voedende lipstick, die ook een tintelend gevoel aan je lippen geeft door de toegevoegde mint.

LookX lipstick in nummer 5, kost 15,50. De kleur ziet er in de huls prachtig uit!

Dat belooft veel goeds! Wat een mooie kleur en prachtige dekking!

Jaaaaa, dit is mijn favoriet van deze vijf lipsticks. Wat een heerlijke zomerse kleur!

Dan een prijzige lipstick uit het rijtje, de Sisley Phyto Lip Shine, deze kost 29,-. Wat een mooie huls en aparte vorm stick! Dat brengt wel heel fijn aan vind ik, heel precies. Deze kleur heet L31.

Mooi, lekker fel roze!

Ja, deze vind ik ook mooi! Wel een beetje aan de dure kant, maar hij blijft ook heel goed zitten, voelt lekker aan en brengt ook fijn aan.

Als laatste de allerduurste en chicste lipstick van de vijf, de Sensai Lipstick in 19 Rindou. Ook deze heeft een mooie huls van zwaar materiaal. Kost wel een lieve duit, maar liefst 55,-… Ik denk niet dat ik dat ooit zou betalen voor een lipstick, wow!

Mooi kleurtje, pastel oranje!

En ik vind deze ook supermooi! Wat een leuk kleurtje, zo een had ik nog niet in mijn stash. Oranje, maar niet zo fel als andere kleuren die je veel ziet. Brengt ook lekker aan en blijft lang zitten, maar 55 euro vind ik wel een extreem hoge prijs voor een lipstick waarbij ik niet per se veel verschil zie qua kwaliteit met andere prijsklassen.

Mijn favorieten? De Aveda Oyster Pink en LookX nummer 05. Ik ben in ieder geval voorzien voor de zomer!

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.