Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
13 augustus 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • How To
  • reinigen
  • tips
Een MissLipgloss artikel

5 Grootste gezichtsverzorging fouten

Deze video zag ik op Temptalia en ik vond hem zo interessant en bruikbaar dat ik hem hier ook even aan jullie laat zien. Huidverzorgingsexpert Renée Rouleau vertelt over de 5 grootste fouten die gemaakt worden op skincare gebied. Iets om van te leren, want een mooie look begint bij een goed verzorgde huid.

Nu zijn jullie natuurlijk benieuwd of ik ook iets fout doe! Ik gebruik zelf altijd een reinigingsmilk die niet schuimt en gebruik ook altijd een alcoholvrije tonic na het reinigen en ik gebruik absoluut SPF elke dag. Dit zit in mijn dagcreme maar ook in mijn gezichtsbasis. En tja… als ik een puistje heb knijp ik hem toch wel uit. Hoe slecht het ook is…


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.