Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
3 juli 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • fotd
  • Looks
Een MissLipgloss artikel

30 graden en warmer-makeup

De laatste tijd krijg ik bij face of the days wel eens de vraag of ik met het echt warme weer (dus rond de 30 graden) ook ‘zoveel’ make-up draag. Normaal gesproken draag ik basis, foundation, soms concealer, poeder, bronzer en highlighter. Wanneer het écht warm is, heb ik dat inderdaad niet allemaal op. Pff, veel te warm, en dat smelt toch allemaal zo van je gezicht af als het zo heet is buiten. Toen ik afgelopen donderdagavond (het was die dag rond de dertig graden) ’s avonds buiten nog even achter de laptop zat nam ik even wat foto’s om te laten zien hoe mijn make-up er uit ziet op héle warme dagen.

Het enige wat ik op heb is bronzer (MAC), highlighter (Dior) en op mijn ogen oogschaduwbasis, oogschaduw en mascara. Wanneer ik bijvoorbeeld naar het strand ga doe ik alleen een beetje waterproof mascara op, en bronzer op m’n gezicht. Zoals je ziet heb ik m’n haar ook iets anders, ik doe het meer naar achteren (achter m’n oren) als het zo warm is.

Doen jullie ook (veel) minder make-up op als het heel heet is buiten? Of wanneer je op vakantie bent in een warm land?

Bron bovenste foto


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.