Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
8 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • 2B
  • budget
  • mascara
  • Review
Een MissLipgloss artikel

2B Ultra Volume mascara

Vandaag weer een budgetreview, namelijk van de 2B Ultra Volume Mascara uit de Black Edition collectie. In de Black Edition collectie zitten een aantal mascara’s en een eyeliner, waarvan allemaal een review komt. De mascara’s kosten allemaal €5,50, wat een mooie prijs is voor zo’n product! De Ultra Volume versie van de mascara’s belooft – natuurlijk – superveel volume.

De verpakking en de borstel doen me wat denken aan de Max Factor False Lash Effect mascara, die stiekem altijd nog mijn favoriet is. Het dikke, matte flesje en de grote borstel. Al is deze borstel niet van plastic, maar van gewone haartjes. De klassieke mascaraborstel! Zoals jullie allemaal wel weten heeft deze altijd nog mijn voorkeur. Geen poespas, lekker simpel. Als iets goed werkt, waarom veranderen? Precies.

Hierna volgen een aantal foto’s, telkens is de eerste foto zonder mascara, en de tweede met.


Lijntje is gemaakt met de Feutre eyeliner van 2B

Ik vind het resultaat prima, maar niet héél indrukwekkend. Wanneer een mascara ‘Ultra Volume’ zegt, verwacht ik ook heel, heel veel volume. Maar opzich vind ik dat deze mascara – zeker voor deze prijs – het vrij goed doet. Hij werkt snel, je bent dus niet tien minuten met je mascara bezig, de wimpertjes blijven goed gescheiden door het goede borsteltje en hij geeft lengte en ook wel wat volume. Verwacht geen wonderen van deze mascara, maar hij doet wat je mag verwachten van een mascara voor deze prijs.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.