Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 juni 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eot
  • eotd
  • fotd
  • Looks
Een MissLipgloss artikel

2B Quatro Face of the Day

Eindelijk een face of the day met een van de 2B quatro’s uit de Groovy Retro collectie. Ik gaf toen al aan dat de pigmentatie erg goed is, en nu ik ze kleuren echt heb gedragen kan ik ook zeggen dat ze lang blijven zitten en gewoon heel erg mooi zijn. Wel is de kleur net iets paarser op het ooglid vind ik, niet knalblauw zoals het in het paletje is. Maar dat vind ik niet erg.

Ik draag de lichtste kleur (wit) in m’n binnenste ooghoeken, daarnaast de twee lichtblauwe kleuren en in de arcadeboog en buitenste ooghoeken de donkerblauwe kleur. Langs m’n wimperrand heb ik een 2B zwart oogpotlood aangebracht en op m’n wimpers L’oréal Volume Million Lashes.

Verder draag ik een lipstick van Make Up Store op mijn lippen, een lichte koraalkleur, Prairie. Verder draag ik alleen Bourjois Healthy Mix Foundation en Inglot poeder. De blauw-koraal combi past perfect bij het jurkje dat ik aan had die dag!

Ik heb me dus laten inspireren door het jurkje dat ik aanhad van H&M. Doen jullie dat ook wel eens?Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.