Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
28 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • 2B
  • budget
  • goedkoop
  • nieuw
Een MissLipgloss artikel

2B Groovy Retro

Voor deze zomer komt budgetmerk 2B met een Groovy Retro collectie! Het is een kleine aanvullende lijn met daarin drie quatro oogschaduws (€5,95) en drie nieuwe hydrasticks (€3,95). De verpakkingen zijn lekker hippie en flashy met felgekleurde bloemetjes en versieringen. Ik was super benieuwd en testte deze lekkere goedkope producten voor jullie.

Ik heb de quatro oogschaduws in bruin en blauw, er is ook nog een versie met zwart, voor smokey eyes. De hydrasticks heb ik in 08 en 09. Hydrasticks zijn trouwens lippenbalsems met een kleurtje. Echt veel pigment zit er niet in, zie de swatch:

Je ziet een heel licht waasje kleur, maar op je lippen zie je dat totaal niet terug. Wel vind ik ze erg lekker als lippenbalsem en de geur is echt goddelijk! Het lijkt op de geur van de Tinted Lip Conditioners van MAC, en qua werking vind ik ze ook wel vergelijkbaar. Alleen de verpakking vind ik wat goedkoop ogen met dat plastic en de bloemetjes, maar een lekker product is het wel. En zeker voor €3,95.

Het bruine quatro. Toen ik dit zag was ik een beetje bang dat het dezelfde kwaliteit zou hebben als de quatro’s en trio’s van GOSH, die is namelijk niet al te best. Maar de kwaliteit hiervan is echt stukken beter:

Kijk die prachtige kleuren! Een hele lichte shimmerkleur, een bronskleur, taupe en heel donker matbruin, die me erg doet denken aan MAC Embark. De kwaliteit van deze oogschaduws is top en er zit erg veel pigment in. En dat voor €5,95! Het is echt what you see is what you get, wat niet vaak het geval is bij goedkope merken. Alleen de verpakking vind ik dus een beetje goedkoop ogen. En het kwastje dat er bijzit met de sponsjes gebruik ik niet, ik gebruik m’n eigen kwasten.

Het blauwe quattro, ziet dat er niet prachtig uit op de foto’s?

En de swatches, dezelfde mooie kwaliteit als het bruine quatro. Vooral de donkerblauwe kleur vind ik prachtig!

Concluderend een superleuke collectie, met vrij goedkoop en kinderlijk ogende verpakkingen maar wel erg fijne producten. 2B is te koop bij Kruidvat (kijk hier voor filialen in de buurt). Binnenkort komen er eye of the day’s langs met deze quatro’s.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.