Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
30 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • 2B
  • budget
  • goedkoo
  • goedkoop
Een MissLipgloss artikel

2B Get Ready!

Naast de Groovy Retro lijn komt 2B voor de zomer ook met een andere minicollectie: Get Ready! Met daarin alleen vier nieuwe kleuren nagellak en drie accessoires, namelijk een nagelknippertje, een pincet en een nagelschaartje. De nagellak kost €3,25, het knippertje €2,95, de pincet €4,95 en het schaartje €4,95. Fijne prijsjes dus!

De nagellakjes zijn er in vier nieuwe, lekkere zomerse kleuren. Ik heb zelf de paarse, gele en oranje en zoals je op mijn eigen foto kan zien zijn de kleuren niet zo fel als op de onderste persfoto. Het zijn pastelkleurtjes met glittertjes. Ik ben altijd vrij tevreden over de 2B nagellakken, ze dekken goed, smeren lekker en blijven ook nog wel vrij lang zitten. Van de drie lakjes die ik hebt komt een apart artikel met foto’s, zoals ik altijd doe! Ik vind de kleuren in ieder geval leuk, en zal als eerste de gele lak testen.

Een kleine, simpele collectie met leuke nagelaccessoires die handig zijn voor onderweg en lieve nagellakkleurtjes. 2B is te koop bij Kruidvat.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.