Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
12 augustus 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • 28 neutrals palette
  • eotd
  • eye of the day
  • face of the day
Een MissLipgloss artikel

28 Neutrals Palette look

Dit soort looks blijven toch mijn favoriet. Veel bruin, met lichte kleuren in de binnenste ooghoeken en op het bewegend ooglid en een lekkere donkere kleur in de arcadeboog. Dikke zwarte eyeliner erbij en klaar ben je! Simpel, snel en het kan altijd. En ik vind die natuurtinten me toch altijd wel het beste staan. Ik maakte deze look weer eens met mijn 28 neutrals palette, die een beetje in het verdomhoekje is gekomen sinds ik mijn 88 warm palette heb.

Zoals je hier goed kan zien heb ik hele lichte kleuren in mijn binnenste ooghoeken en op mijn bewegende ooglid gebruikt en een donkerbruine kleur in mijn arcadeboog. Heel simpel! Op mijn wimpers heb ik trouwens L’Oréal Volume Million Lashes.

Ik droeg dit op een enorm warme dag, dus het enige wat ik verder draag is een inieminiebeetje Catrice Natural Touch Foundation en wat Inglot poeder, met NARS Deep Throat blush.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.